Szerintetek Szelina vagy Tamina szebb név? Vezetéknév: Balázs
Tamina ❤️❤️❤️ Így hívják az egyik lányom. Ritka, különleges, mégis egyszerű hangzása van.
(A Szelina is szép, de a Balázzsal nehezen kimondható.)
ó, hatos, valóban, köszi
mindegy, attól még mindig szép név
#11 vagyok. Szerintem ne foglalkozz senkivel, aki lehurrogja... Eddig még nem kaptunk sose negatív visszajelzést a nevére, de nem is jött még szembe sehol közel 3 év alatt másik Tamina, ez külön tetszik :)
A másik név is szép. Olyan cifra neveket hallok, látok, hogy aki ezeket fikázza, nem tudom, azokra mit mond. Legyen minden kislány Anna, Hanna, Lili, Zoé, mert azok már olyan megszokottak?
Esetleg szedjük elő a Katalin, Erzsébet, Zsuzsanna stb neveket? (Hozzáteszem, nekem pl ezekkel sincs bajom, csak ez is szokatlan mostanság, bár mondjuk van 4 éves Zsuzsika is a rokonságomban...)
Hát ez jó! A véleményünket kérdezed, aztán meg besértődsz, mert nem azt kapod, amit vártál. Stílusos.
Amúgy meg, ha a családodnak tetszik, akkor nem mindegy, hogy mi "beszűkültek" mit gondolunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!