Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek Szelina vagy...

Szerintetek Szelina vagy Tamina szebb név? Vezetéknév: Balázs

Figyelt kérdés
2019. máj. 14. 21:09
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Tamina ❤️❤️❤️ Így hívják az egyik lányom. Ritka, különleges, mégis egyszerű hangzása van.

(A Szelina is szép, de a Balázzsal nehezen kimondható.)

2019. máj. 14. 22:41
 12/29 anonim ***** válasza:

ó, hatos, valóban, köszi

mindegy, attól még mindig szép név

2019. máj. 14. 22:43
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
9es, ezeknél azért pont elég egyértelmű, hogy női nevek, csomó -ina végződésű név van, Edina, Szabina, Rozina, Marina, Georgina, Irina, sima -na végződésű meg pláne...
2019. máj. 14. 22:51
 14/29 anonim válasza:
20%
De van még olyan név is hogy Karina és Fapina.
2019. máj. 14. 23:11
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Tamara esetleg? Szerintem nagyon jól megy a vezetéknevhez.
2019. máj. 15. 05:47
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is zavaró a zs-sz torlódás, a Tamina jobb.
2019. máj. 15. 08:33
 17/29 A kérdező kommentje:
Felesleges volt kiirjam már látom. Vegyétek tárgytalannak. Egyébként a családomban sok a különleges nevű gyerek, de eddig mindenkinek tetszett. Szokták is kérdezni, h mik az esélyesesek nálunk, mert mindenkinek szép a neve. Halistennek nem beszűkültek az ismerőseim.
2019. máj. 15. 12:33
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

#11 vagyok. Szerintem ne foglalkozz senkivel, aki lehurrogja... Eddig még nem kaptunk sose negatív visszajelzést a nevére, de nem is jött még szembe sehol közel 3 év alatt másik Tamina, ez külön tetszik :)

A másik név is szép. Olyan cifra neveket hallok, látok, hogy aki ezeket fikázza, nem tudom, azokra mit mond. Legyen minden kislány Anna, Hanna, Lili, Zoé, mert azok már olyan megszokottak?

Esetleg szedjük elő a Katalin, Erzsébet, Zsuzsanna stb neveket? (Hozzáteszem, nekem pl ezekkel sincs bajom, csak ez is szokatlan mostanság, bár mondjuk van 4 éves Zsuzsika is a rokonságomban...)

2019. máj. 15. 12:47
 19/29 anonim ***** válasza:
70%

Hát ez jó! A véleményünket kérdezed, aztán meg besértődsz, mert nem azt kapod, amit vártál. Stílusos.

Amúgy meg, ha a családodnak tetszik, akkor nem mindegy, hogy mi "beszűkültek" mit gondolunk?

2019. máj. 15. 14:20
 20/29 A kérdező kommentje:
19es pontosan igazad van mindegy, viszont nem mindegy milyen hangnemben irjatok a leendő gyerekem nevéről a véleményeteket.
2019. máj. 15. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!