Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy jó legyen?...

Mit tegyek, hogy jó legyen? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Szóval. Ez egyszerre két kérdés lenne, de egyik a másik nélkül nem nyer értelmet. :D

Szóval. Petefészek cisztám van. Eddig ok, emiatt szokott is késni, mondjuk minden 3. menstruációm késik 2-3 napot. Már megszoktam, hogy nem kell paráznom, meg tesztelgetnem, úgyis meg fog jönni, meg meg is vannak az előjelei: mellfeszülés, enyhe hányinger, fáradékonyság, ami terhességi tünetként is felfogható. Eddig ez az "előélet", amit jó tudni a továbbiakban. Most jön a csavar. Nem olyan régen párommal védekezés nélkül bújtunk össze, mondván egy hét múlva fog megjönni, szóval peteérés kb egy héttel azelőtt volt. Jún. 28-án kellett vna megjönnie, de csak 29-én este "jött meg". Azért az idézőjel, mert csak egy narancsos barnás folt volt a bugyimon, más nem, és nem is tartott tovább, másnap semmi nem volt. Aztán 2naponta ugyanígy jelentkezett "vérzés". Ma csináltam tesztet, ami negatív lett. (tehát 8. napja késik, "terhességi tüneteim" vannak, bár, a "vérzést" leszámítva pms tüneteknek is felfoghatók.) És itt jön a másik kérdés: párommal hamarosan összeköltözünk, Angliában, és igaz, nagyon szeretnénk babát, de majd csak ha nekem is sikerült beilleszkednem az angol környezetbe. És most csak attól félek, hogy terhes vagyok, és akkor nem tudom, hogy mi lesz, mi legyen...

Jaj, már én is belezavarodtam egy kicsit. Szóval, a két kérdés: Lehetek e terhes a negatív teszt ellenére (x-epil, 25-ös "érzékenységű"), valamint ha esetleg az lennék, akkor mit tanácsolnátok a külföldre költözéssel kapcsolatban. Merjünk belevágni, vagy várjunk még 1-2 évet? A válaszokat előre is köszönöm!

2010. júl. 6. 12:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Az hogy petefészek cisztád van nem jelenti azt hogy nem is eshetsz teherbe.Lsd. én, akinek szintén volt nem is védekeztünk(mert babát szerettünk volna)és 3 hónapra rá teherbe is estem:)

A negativ teszt tévedhet, azt mondták hogy a pozitiv az biztos pozitiv, de a negativ az csalhat.

Terhességi tüneteid meg sztem nem nagyon lehetnek,max pár hónap múlva.Vegyél még egy tesztet vagy menj el dokihoz.

Én még akkor sem költöznék ki ha nem lenne gyerekem, tehát a második kérdésben nem vagyok kompetens.

2010. júl. 6. 12:56
 2/6 A kérdező kommentje:

Okés! Köszi a választ! :D Dokihoz úgyis mennem kell, menstruáció utáni kontrollra. csak éppen nem jött meg normálisan, csak annyira, ahogy fentebb írtam! :D

Még egyszer köszi! (azt tudom, hogy a ciszta nem kizáró oka a terhességnek! :D)

2010. júl. 6. 12:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Amúgy lehet hogy pont a ciszta miatt nem jött meg normálisan, sőt lehet hogy egyáltalán nem is jön meg tőle.
2010. júl. 6. 13:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak a ciszta kavarjon be! :D A babát kicsit később szeretnénk még. Holnap, vagy holnapután megyek dokihoz, akkor úgyis tudok majd biztosat! csak gondoltam megkérdezem, hogy ki hogy látja, és itt inkább a második kérdésre gondolok, azért is az egyéb kategóriába írtam, nem pedig a teherbeesésbe! :D
2010. júl. 6. 13:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem is lett már negatív a tesztem,miközben terhes voltam.Csinálj még egyet szerintem.Ha 1,2 éven belül egyébként is szeretnétek gyereket akkor,ha most terhes vagy szerintem tartsd meg (én legalábbis megtartanám).Angliában szülni pedig jó,ill.anyagilag jobb lesz ott,mint itt.Bár pontosan nem tudom milyen feltételek kellenek hozzá.

De szoktak itt lenni angliai anyukák,hátha majd ír valaki.

2010. júl. 6. 15:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm a választ! Elvetetni dehogy akarnám!!!!! De megvárom az orvosi vizsgálatot, s majd akkor okosabb leszek, vagyis akkor tudni fogom, kell ezen gondolkodnom, vagy sem!
2010. júl. 6. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!