Adél Léda keresztnév -mindkettő anyakönyvezve- számotokra hogyan hangzik? Tetszik nektek, esetleg nem?
Figyelt kérdés
Rokoni körben felmerült egy születendő kislány számára ezt a név.A család külföldön élt, de hazaköltöztek, a kislánynak gyönyörű vezetékneve lesz. Nektek hogy tetszik ez a keresztnévpáros?2019. máj. 3. 19:22
11/17 anonim válasza:
Mivel a két név palindrom, így baromira hülyén hangzik. Külön-külön még vállalható lenne.
14/17 1112 válasza:
*Az Adélt egyébként lehet Lédának becézni szerintem, meg adható önmagában is a Léda. :)
15/17 anonim válasza:
A két név külön nagyon szép, de ugye, mint előttem is jelezték, az, hogy egymás tükörképei, elég idétlenné teszi :(
16/17 anonim válasza:
Jaj, ez így együtt:D
Még ha ikreknek akarnák...
Szerinten is vagy ez, vagy az. Esetleg Adelaida:D
17/17 anonim válasza:
Inkább legyen Adelaide, Adeline vagy Adèle, de együtt nagyon nem jó, önmagában szép mindkét név, a Lédát még én is adnám, az Adèle többi variációját akkor, ha a párom külföldi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!