Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 16 hetesen mennyit mozog a...

Tyimi96 kérdése:

16 hetesen mennyit mozog a babátok a pocakban?

Figyelt kérdés
Azért kérdem mert én 13 héttől érzem és pár napja lustaság.

2019. máj. 1. 13:50
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Én is véltem érezni a babámat 13 hetesen aztán volt jó pár nap lustaság a 15-18. hét között. Majd a 18. héten mikor egyszer megmozdult rájöttem, hogy valószínűleg baromira nem a babámat éreztem előtte, mert teljesen más érzés volt. Azóta minden rendben és lusta napok sincsenek, már 31 hetes vagyok :)
2019. máj. 1. 13:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Én inkább azt érzem mintha úszkálna, de erezheted kicsi buborekokat, én érzem mikor picit rúg, vagy be indul nagyon tisztán tudom h ő az. Aztán van olyan h semmi. De köszi a kommot remélem minden rendben oda bent
2019. máj. 1. 14:25
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Az elsőt 14, a másodikat 12 hetes korától kezdtem érezni. Eleinte csak esténként, fekve, odafigyelve, kb 16-17 hetesen már mindkettőt bármikor, akár séta közben is. A front viszont bekavarhat, mindkettő lustább volt hidegfrontkor a pocakban, kint is többet alszanak ilyenkor. 😊
2019. máj. 1. 14:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2019. máj. 1. 14:27
 5/7 A kérdező kommentje:

Én szombaton leszek 17 de van hogy erősen mozdul aztan egy ideig semmi aztán újra.

És inkább este indul be egész nap lustq

2019. máj. 1. 14:28
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
Második baba, hétfőn töltöm a 17. hetet, még nem érzem, az elsőt is kb. csak a 20. héttől éreztem 🙂
2019. máj. 1. 14:34
 7/7 Szaffi_oO válasza:
Én ma töltöttem a 17.hetet.Én is ilyen buborék úszkálást érzek jobban, és nekem is most volt, hogy 2-3 napig nem éreztem semmit. Tegnap már megint, bár egész nap arra figyeltem :) Ma viszont már reggel óta érzem és mostmár picit erőteljesebben is, éppen mosogatás közben köszönt be :)
2019. máj. 6. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!