Tudtok olyanról, hogy egy családban két down kóros gyerek született?
1) down szindroma es NEM down kor !!
2) NEM orokletes, tehat erre pont annyi esely van, minthogy neked ket egeszseges gyereked szulessen
Csak hallottam róla és nem is itthon, hanem külföldi fórumon. Hogy van -e benne igazság, azt nem tudom.
Egy biztos: az Isten, áldás, csodálatos és hasonló szavak minden harmadik mondatban benne voltak. Nem is hiszem, hogy ép ésszel el lehetne viselne ezt, főleg kétszer.
Köszi a választ.
Csak mert az én orvosom azzal nyugtatgat, kizárt hogy egy anyának kétszer legyen downos magzata. Legalább is az ő praxisában még nem hallott ilyenről.
Hat, barmi lehet...
Engem azzal nyugtatott a doki, h 2x nem vetelek el, hat osszejott...:(
Biztos hallottal a spanyol csaladrol, akinek beleesett a kutba a 2 eves gyereke es meghalt?!
Na ennek a csaladnak az idosebbik gyereke szivrohamban hunyt el 3 evesen 😭
Szoval, barmi megtortenhet...
Inkabb probalj meg pozitivan hozzaallni.
Tudom, hogy nehez, de csak igy lehet!
Sajnalom, amin at kellett menned, kitartas!
Anyukám gyógypedagógus, neki volt olyan down szindrómás tanítványa, akinek a testvére is az volt, illetve olyan is, ahol a downos gyerek után a kisebbik tesó autista lett.
Statisztikailag nem túl nagy rá az esély, de megtörténhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!