Mit gondoltok ezekről a nevekről? Mi lenne még jó?
A vezetéknevünk Szabó. Mivel ez elég gyakori, nem szeretnénk túlságosan gyakori nevet adni.
Két lányunk fog születni.
Eddig amire gondoltunk: Linda, Kira, Tamara, Natasa és Kata(lin).
Kira kivételével mindegyik nagyon szép. Én ezekből a Tamara és Kata párost választanám
Esetleg Eszter is szép lenne szerintem
Szia!
Szerintem mindenképpen két nevet adjatok nekik. Én is Szabó vagyok, Reginaa a keresztnevem, ami kb. olyan gyakori, mint az általad felsorolt nevek. Én kapásból 2 másik Szabó Reginát ismerek, egy suliba járunk és egyikünknek sincs második neve :( Utálom...
Bárcsak kaphattam volna egy második nevet, vagy az első lenne tényleg ritka, mert ez a név annyira átlagos és jelentéktelen, hogy rosszul érzem magam tőle. Tuti megváltoztatom, vagy felveszek még egy nevet mellé. mert zavar, hogy nem lehet 'saját' nevem, hanem kb. 200 emberrel osztozom rajta. Szerintem nagyon fontos a név az identitás szempontjából, ezért jól gondoljátok át.
A ti ötleteitek alapján amik nekem tetszenének:
Szabó Tamara Linda
és
Szabó Natasa Kira
Ha nekem lányaim lennének, és Szabó lenne a vezetéknevük, akkor pedig:
Szabó Abigél Eszter
és
Szabó Noémi Flóra
Köszönöm mindenkinek a választ!
#19: igen, mi is gondoltunk két névre. Én Szabó Bence vagyok (milyen egyedi név...), de szerencsére mellé még István is.
Az a probléma, hogy alapvetően már az nekem is sok, ha egy szerződést alá kell írnom hússzor így. Ha meg megházasodik és dupla nevet választ, akkor mondjuk Nagy-Szabó Linda Tamara, és akkor ez ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!