Vennétek terhességi tesztet?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, ezert massal nem vedekezek. Mult honapban nem szexeltem, de elotte igen, es azóta jóformán meg se jon, mar márciusban is sokkal kevesebb volt a megvonasos vérzés, most meg szinte semmi, csak egy picit ilyen kis sargas folyas. Közrejátszhat, hogy Scippa es Tiapridal antidepresszánst kezdtem szedni, es előfordulhat ilyen mellékhatás, de ti kizarnatok a terhesség esélyét? Nem maradt ki a fogamzasgatlobol egy szem se, jo időpontokban vettem be, stb.2019. ápr. 25. 19:55
1/4 anonim válasza:
HA volt vérzés (akármennyi) és főleg, hogy az antidepik jellemzően csökkentik pluszba a teherbeesést, én nem vennék rá mérget, hogy terhes vagy. De ha nyugtalanít akkor vegyél tesztet az a biztos.
3/4 anonim válasza:
Szerintem simán lehetsz terhes. Az antidepresszáns is gyengítheti a fogamzásgátló hatását. Nekem ezt mondta a doki.
4/4 anonim válasza:
Amióta szexelek, mindig tartok itthon terhességi tesztet. Legalább kettőt (természetesen mindig leselejtezem ha lejár). Nem bírom a bizonytalanságot. Semmiből nem tart kétség esetén, fogom és rápisilek. 14 év alatt 3x használtam fel (mindig védekezem), harmadszor pozitív lett (állandó partnerem van). Kellemes meglepetés a kisfiunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!