Miért nincs jogom szoptatni nyugodtan?
Mamam házában élünk.
Most költözés miatt ideiglenesen anyámék is raadasul bátyám is hazajott szezonrol.
Igy mint a cigány csalad egyutt élünk a házban most.
Exemmel most szakitottunk ő is az anyjával el átmenetileg.
Nekem meg itt kell már megbocsassatok de rohadni ugye mamám házában most nincs jobb szebb ötletem sajnos.
Soha nem akartam szoptatni de mivel van tejem gyógyszert nem akartam rá szedni és magától meg nem apad el a gyerek meg csak ezen nyugszik így már fel éve szoptatok.
Senki nem tartja tiszteletben hogy menjen ki ha szopizik.
Bátyám laptopozik éj meg úgy kell szoptassak.
Kinyitom én a szám az nem gond de még lehurrognak hogy ne pattogjak.
Mikor meg mondom hogy na ezért utalok szoptatni akkor még megszolal hogy muszáj mintha ők döntenek el a testemmel mit kezdek.
Kivel mit csinálok stb.
Mintha joguk lenne hozzá aha persze nekem kötelező szoptatnom ráadásul úgy hogy nem is mennek ki mert jogom nincs rá hogy úgy szoptassak ahogy akarok.ezert megjobban megutaltam szoptatni.
" 6 hét óta rendesen menstruálok mégis tejem is van ami elvileg nem is lehetséges."
Már miért ne lenne lehetséges? Nem te vagy az első, aki menstrual és mellette szoptat.
Egyáltalán kitől hallottad ezt az ökörséget?
Egyébként IJ. Menj ki a teraszra szoptatni, jó idő van.
" Ha ezt meglépi, akkor már tudom mi lesz a következő rész címe... "A szomszéd egy vén kéjenc. Az ablakból kukkol, mikor szoptatok. Mit csináljak? "
Ez nagyon jo 😂😂😂
Utolsó ezt nem lehet biztosra megmondani. Nazzi lehet hogy igazat mond, de az is lehet, hogy lopott egy mobilt a zart osztályon magának, vagy meg az is megfordult a fejemben, hogy egy unatkozó tini fárasztja a jonépet, aki amugy ironak keszul, csak nem tudja, hogy ez nem a wattpad.
Nekem csak egy kérdésem van, mosógépe van-e már? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!