Mit szóltok ehhez a babakocsihoz? Akinek van annak hogy tetszik? Megrendelnétek látatlanban?
tudom, hogy kicsit nehéz, de fontos hogy nagy kerekű, masszív legyen, egyrészt mert akkor több gyerek is tudja használni, másrészt mert könnyebben tudok vele közlekedni.BKV-val nem fogok járni, viszont a másodikon lakunk, lift nincs.Mondjuk biztos megoldom valahogy ha ezt vesszük..
Akinek van az szereti?
Ja és nem tudom meg merjük-e úgy rendelni, hogy élőben nincs sok esély rá hogy megnézzük...
na szia, felhívtam ezt a Bippa kft-t,azt mondták a sport rész teljesen vízszintesig dönthető.Kérdeztem, hogy össze lehet-e "hajtani" vagy csuki a sport részt kisebbre, hogy a kocsiba elférjen mikor már azt kell használni, azt mondta azt nem tudja pontosan mekkorára lehet összecsukni, nem emlékezett rá.Nyilván van egy csomó babakocsijuk...de azt mondta elég praktikus, mert a vázról könnyen le lehet pattintani a kerekeket, hogy az se okozzon gondot mikor be kell tenni a csomagtartóba.
A héten már nem tudunk elmenni, aztán a bolt van 2 hétig zárva, de utána szerintem elmegyünk, aztán írok majd még ha már láttam személyesen.De ha megrendelitek, és addig megérkezne, akkor Te is írhatsz, hogy milyen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!