Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez a babakocsih...

Mit szóltok ehhez a babakocsihoz? Akinek van annak hogy tetszik? Megrendelnétek látatlanban?

Figyelt kérdés

[link]

tudom, hogy kicsit nehéz, de fontos hogy nagy kerekű, masszív legyen, egyrészt mert akkor több gyerek is tudja használni, másrészt mert könnyebben tudok vele közlekedni.BKV-val nem fogok járni, viszont a másodikon lakunk, lift nincs.Mondjuk biztos megoldom valahogy ha ezt vesszük..

Akinek van az szereti?

Ja és nem tudom meg merjük-e úgy rendelni, hogy élőben nincs sok esély rá hogy megnézzük...

2010. júl. 5. 19:22
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

kszi a válaszokat, igen, én is arra gondoltam, hogy ha már babakocsi, akkor legyen masszív, amit nem nő ki a baba hamar.

És az is jó ötlet, hogy fel lehet húzni a lépcsőn.Amúgy sok a márkás multifunkciós babakocsi, amik ennél jóval drágábbak.Szerintem a babánk nagyon szeretné, mert biztos kényelmes:)

2010. júl. 5. 21:29
 12/22 anonim ***** válasza:

Szia! Én is lépcsőzök, már a harmadik gyerekkel, és az én tanácsom az, hogy minél könnyebb kocsit vegyél.

Egyébként nagyon tetszik ez, amit belikeltél!!!

2010. júl. 5. 21:47
 13/22 anonim ***** válasza:
21:47-es vagyok, szerintem egyáltalán nem drága, ahogy végignéztem a képeket róla, viszont bátor dolog lenne látatlanban megvenni Jobb, ha megfoghatod, tolhatod kicsit azt, amivel 1-2 évig közlekedni fogsz. Viszont az is igaz, hogy amikor ajándékba kap az ember kocsit (akár újat, akár használtat) azt sem tudja előre kipróbálni. A méretek megvannak a honlapon, a súlya is, szerintem keress hasonlót, amit meg tudsz nézni élőben, ha ez annyira bejön. Márpedig jó kis kocsinak tűnik.
2010. júl. 5. 21:51
 14/22 anonim ***** válasza:

Szia! én is hasonló típusú kocsit nézegettem mint te!

[link] - erre jutottam!

Én úgy oldottam meg, hogy végignéztem a közelben lévő bababoltokban a babakocsikat és találtam egy pár nagyon hasonlót (a méretek is meg voltak, igy azt is leellenőrizhettem hogy mekkora az valóságban, hogy is néz ki). Nagyon jó volt hogy az eladók elmagyaráztak mindent róla, ki is próbálgattuk. Amiket találtam azok sokkal drágábbak voltak a boltban mint a neten, úgyhogy én rendelek!

2010. júl. 6. 11:12
 15/22 A kérdező kommentje:

huuu Lulóka nagyon jó, amit linkeltél, nagyon tetszik!!De ezt sem lehet élőben megnézni....mármint nem megyek le ezért Nyíregyházára...de van egy hasonló itt Pesten,lehet azt megnézem, aztán az alapján döntök.

[link]

ez az amit meg tudok nézni, csak a tied jelentősen olcsóbb!

Amúgy csak ebben a két színben van?Mert mindkettő elég lányos, mi meg unisexet szeretnénk...És a hordozó is ráilleszthető a vázra?huuu ez most nagyon megtetszett:))köszi, és a többi választ is köszi:))Amúgy ti megvettétek már?

2010. júl. 6. 16:09
 16/22 A kérdező kommentje:

na jó, a színeket megtaláltam...ez a kettő tetszik nagyon:

[link]

[link]

huu de megtetszett ez most:)))és ez is kb 14-15 kg?

2010. júl. 6. 16:18
 17/22 anonim ***** válasza:

igen én úgy tudom hogy a hordozó is vázra illeszthető.

Én a napokban fogom megrendelni, irtam már nekik e-mailt is, állítólag két nap alatt megérkezik.

ezen az oldalon egy ezressel olcsóbb, pesti a cím, hátha az közelebb van hozzád és meg tudod nézni, ezért belinkelem neked!

[link]

itt van kép is hogy a hordozó van a vázon

a súlyát sajnos nem tudom, de ha írsz e-mailt a pelikán bababoltba nagyon hamar válaszolnak rá, szerintem kérdezd meg!

2010. júl. 6. 21:02
 18/22 A kérdező kommentje:
nagyon nagyon szépen köszönöm!írok is nekik, vagy felhívom őket, és akkor el is tudunk menni megnézni:)nagyon köszi még egyszer, most nagyon beleszerettem ebbe a kocsiba:)
2010. júl. 6. 21:04
 19/22 anonim ***** válasza:

örülök hogy segítettem!

Ha nem nagy kérés, ha felhívtad őket és többet tudsz, vagy elmentek megnézni és lesz véleményed akkor megírnád nekem?

2010. júl. 6. 21:11
 20/22 A kérdező kommentje:
persze, mindenképpen!Nem tudom mondjuk nektek mikorra kell, mi októberre várjuk a picit, szóval addig még van egy kis idő.De ahogy megtudok valami infót róla, írok:)
2010. júl. 6. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!