Leendő gyermekünknek a SASKIA nevet szeretnénk adni, különleges, ritka is, de mindenki leakar beszélni róla, miért ne lehetne?
Kulfoldon elek, ket ismerosom is van ezzel a nevvel. Itt nem szamit kulonlegesenek és mindenki tisztában van vele, hogy női név. Igaz, itt amúgy uniszex nevelni a vannak, ha pl a gyerek neve Guus, a nemet ebből nem tudod meg.
Ha néktek tetszik a név, akkor adjatok azt
4!
Nem sz-szel antik, legalábbis nálunk nem, simán Saskia, ahogy irva van. Amugy egyenlőre nincs rajta az MTA listán, így nem adható
Nem a nevétől lesz különleges a gyereked. Neked mindenhogy az lesz, másnak Saskiaként sem lesz az.
Ettől függetlenül nem kell másokkal törődni, viszont ha 10ből 9 ember mondja, hogy gáz, azért én elgondolkodnék.
Az én lányomnak maga a keresztnév nem egyedi, de a vezetéknevével együtt palindrom neve van ami szerintem nagyon érdekes. Persze ez nem tűnik fel csak ha mondjuk. Szóval úgy van különleges neve, hogy nem tudni, hogy az. Na ez tényleg különleges😁
A Saskiáról nekem a sisak és saslik szavak jutnak eszembe. Nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!