Azalia fogamzásgátló tablettáról mi a véleményetek? Mennyire megbízható?
Figyelt kérdés
#szex #fogamzásgátló.Azalia
2019. ápr. 23. 20:37
1/2 anonim válasza:
Amíg aktívan szoptatsz addig igrn, amint nrm, akkor már nem.
Viszont van olyan részr ami ázmegy az anyatejbe, sok baba nem bírja ( találhatsz erről kérdèseket itt is)
2/2 anonim válasza:
Épp kb egy hete kérdeztem róla. Anno a kislányomat probléma nélkül szoptattam 2 évig Azalia mellett. Most a 3,5 hós fiammal meg 2 hónapos kora óta szenvedtünk a szopival. Addig semmi gond nem volt, azóta egyre nehezebben fogadta elel a cicit, ordított, ha mellre akartam tenni, pedig éhes volt, nagyon nagy küzdelmek árán tudtam megetetni. És bevillant, hogy nem sokkal azután kezdődött, hogy elkezdtem az Azaliát. Abbahagytam, azóta szopizik rendesen, gond nélkül, és sokkal többet. Szóval igen, megváltoztatja az ízét, amit a baba vagy tolerál, vagy nem. A lányom tolerálta, a fiam nem. Amúgy védeni véd, azzal nem volt gondom, meg nekem semmi bajom nem volt vele, csak a gyereknek. Egy próbát megér, max abbahagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!