Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Heti egyszer máshol alszanak...

Heti egyszer máshol alszanak a gyerekek, ez nektek sok lenne?

Figyelt kérdés
Három 10 év alatti gyerekünk van. Mindhárman kb. 9-10 hónapos koruk óta valamelyik nagyszülőnél alszanak heti egyszer. Szerencsénk van, fiatalok (ötvenesek) és fittek a nagyszülők, és egy városban lakunk velük, így egyik héten az egyik helyre, másik héten a másikra mennek. Nektek ez túl gyakori ottalvás lenne?
2019. ápr. 14. 18:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%

Aki ezt nem tartja normálisnak, gondolom csak irigy,mert nekik erre nincs lehetőségük!

Igaz nekünk még csak 1 gyerkőc van, de ő is heti 1 napot tölt a nagyszülőknél,ott alszik, reggel ők viszik oviba. Mindenki boldog, mi is, a lányunk is, a nagyszülők is. :)

2019. ápr. 14. 20:06
 12/18 anonim ***** válasza:
34%

11, persze-persze irigy... véletlenül sem. :)

Nekem sok lenne. Sok lett volna gyerekként is (pedig nagyon szerettem az egyetlen nagyimat míg élt), és sok lenne szülőként is. De nem vagyunk egyformák.

2019. ápr. 14. 20:14
 13/18 anonim ***** válasza:
88%
Nekünk a szomszédban laknak anyámék, újabban a 3,5 éves lányom is kitalálta, hogy szombatonként ott alszik. Tök magától, senki nem mondta neki, jó bulinak tartja, mert a mamával nézhet sokáig mesét stb. Én úgy vagyok vele, hogy ha ő ezt szeretné, és anyámnak sem teher, nem fogom azt mondani, hogy ne menjen, csak azért, hogy utána verhessem a mellem, hogy én aztán nem a nagyszülőknek szültem. Amúgy este fürdésre átmegy, reggel 8-9-re általában már itthon van, szóval a programjainkat semennyire nem akadályozza ez.
2019. ápr. 14. 20:31
 14/18 anonim ***** válasza:
79%

Az én és a tesóm gyereke heti 1x biztos,hogy mamánál alszanak. Szerencsém van, mert imadják, itthon sincs jobb helyük. Nyáron többször is. Anya egyszerre és külön-külön is viszi őket.

Ha mindenki jól érzi magát, es bírják a nagyszülők simán.

Addig örüljünk,míg vannak es bírják.

2019. ápr. 14. 20:33
 15/18 anonim ***** válasza:
89%

12-es, szóval nem bírszki egy napot a gyereked nélkül?

Kérdező örülj inkább, hogy imadják. A gyerekeknek ez kaland, jó buli, mert a mamáékkal más lenni. Ne hallgass azokra, akik le-szaranyáznak, mert mondjuk pihenhetsz, vagy kettesben lehetsz a pároddal 1 napot. Nehogy már ne lehessen erre igénye valakinek, csak azért, mert vannak gyerekei.

Amúgy akik szerint ez sok, tuti, hogy legszívesebben magukhoz láncolnák a gyereküket, nehogy mondjuk a nagyszülök is élvezhessék a szerepüket.

2019. ápr. 14. 20:57
 16/18 A kérdező kommentje:
Nagyon ragaszkodnak a nagyszülők ezekhez az estékhez, és a gyerekek is szeretnek menni. Pénteken 6 körül visszük őket és szombaton délben, vagy a délutáni alvás után jönnek haza kb. 4-re, mikor hogy. Amúgy hétközben én még itthon vagyok a legkisebbel, mert még nem ovis, így a másik kettő is legkésőbb 4-kor itthon van a suliból/oviból, sokszor hamarabb is, ráadásul az ovisat csak 10-re viszem be, szóval szerintem töltünk együtt kellő időt. Én legalábbis folyton úgy érzem, hogy mást se csinálok, csak reggeltől estig gyerekek körül sürgök-forgok, még a házimunkát és egyéb teendőket is nehéz besuvasztani. Sokszor még a férjemmel is kihívás akár egy mondatot is váltani kettesben hétközben, úgyhogy nekünk is jó egy estét és fél napot kettesben eltölteni, amikor nagyokat lelkizünk, sokat szexelünk, sokáig alszunk, sportolunk, közösen végzünk ház körüli munkákat meg ilyesmi. Én elégedett vagyok a rendszerünkkel, minden szereplő boldog, csak kíváncsi voltam, ez mennyire lenne "extrém" másoknak.
2019. ápr. 14. 22:52
 17/18 anonim ***** válasza:
56%
Pici korunktól heti egyszer a nagyszüleimnél aludtunk a 2 tesómmal. Imádtuk. A mai napig remek a kapcsolatom a mamámnak, papám sajnos 3 éve elhunyt. Ne vedd el ezt a jó élményt se a gyerektől, se a nagyszülőktől, hadd élvezzék egymás társaságát.
2019. ápr. 15. 00:12
 18/18 anonim ***** válasza:
36%

"12-es, szóval nem bírszki egy napot a gyereked nélkül?"

Ezt miből sikerült nagy okosan megállapítani?

A heti eggyel lenne "bajom". A fix rendszerességével. Mi szeretünk programozni, kimozdulni hétvégén. Családilag. Nekünk havi egy is bőven elég lenne Egyébként kéthetente szoktunk menni a nagyihoz illetve sokszor csak a férjem a gyerekekkel és aznap fordulnak is.

2019. ápr. 15. 02:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!