Heti egyszer máshol alszanak a gyerekek, ez nektek sok lenne?
Aki ezt nem tartja normálisnak, gondolom csak irigy,mert nekik erre nincs lehetőségük!
Igaz nekünk még csak 1 gyerkőc van, de ő is heti 1 napot tölt a nagyszülőknél,ott alszik, reggel ők viszik oviba. Mindenki boldog, mi is, a lányunk is, a nagyszülők is. :)
11, persze-persze irigy... véletlenül sem. :)
Nekem sok lenne. Sok lett volna gyerekként is (pedig nagyon szerettem az egyetlen nagyimat míg élt), és sok lenne szülőként is. De nem vagyunk egyformák.
Az én és a tesóm gyereke heti 1x biztos,hogy mamánál alszanak. Szerencsém van, mert imadják, itthon sincs jobb helyük. Nyáron többször is. Anya egyszerre és külön-külön is viszi őket.
Ha mindenki jól érzi magát, es bírják a nagyszülők simán.
Addig örüljünk,míg vannak es bírják.
12-es, szóval nem bírszki egy napot a gyereked nélkül?
Kérdező örülj inkább, hogy imadják. A gyerekeknek ez kaland, jó buli, mert a mamáékkal más lenni. Ne hallgass azokra, akik le-szaranyáznak, mert mondjuk pihenhetsz, vagy kettesben lehetsz a pároddal 1 napot. Nehogy már ne lehessen erre igénye valakinek, csak azért, mert vannak gyerekei.
Amúgy akik szerint ez sok, tuti, hogy legszívesebben magukhoz láncolnák a gyereküket, nehogy mondjuk a nagyszülök is élvezhessék a szerepüket.
"12-es, szóval nem bírszki egy napot a gyereked nélkül?"
Ezt miből sikerült nagy okosan megállapítani?
A heti eggyel lenne "bajom". A fix rendszerességével. Mi szeretünk programozni, kimozdulni hétvégén. Családilag. Nekünk havi egy is bőven elég lenne Egyébként kéthetente szoktunk menni a nagyihoz illetve sokszor csak a férjem a gyerekekkel és aznap fordulnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!