Heti egyszer máshol alszanak a gyerekek, ez nektek sok lenne?
Igen!
Ne haragudj,de soha nem értettem,hogy miért másnak (nagyszülőknek) szülnek sokan?! Aztán csodálkoznak mikor nem kötődik a gyerek/vagy már kamasz,felnőtt...
De mindenki más. Ha nektek jó......
Ez havi 2 este / nagyszülő.
Ha örülnek az unokáknak, nem sok.
Ha ötvenesek a nagyszülők, gondolom még dolgoznak. Tehát a hétvégéket a gyerekek a nagyszülőkkel töltik ( nem fektetéskor viszitek és ébredéskor hozzátok őket gondolom)
Tehát, mivel ti is aktív dolgozók vagytok, így hétköznap du vagytok a gyerekeitekkel. Ez jobb esetben is napi 5-6 óra amiben benne van az h házimunkát is végeztek.....
Hétköznap alig találkoztok, hétvégén meg a nagyiknál vannak. Szerinted?!
Ha a gyereknek és a nagyszülőknek is jó, es nem amolyan kötelező program, akkor miért ne.
Igaz nekem néha biztos hiányozna a közös hétvégi program.
Emberek, heti 1 éjszakáról beszélünk. Nehogymár kitaláljátok, hogy ettől sérül a gyerek lelke, de komolyan az eszem megáll. Mégis mi baja lenne tőle? A szülők is emberek, ha szeretnek ott lenni, és akarnak is, miért ne mehetnének?
Kérdező, nem sok, pont jól csináljátok, igy van egy kis saját időtök is, és ti is tudtok pihenni. A nagyobbik is majdnem minden héten, de általaban minden 2.héten a mamánál alszik. Délután átszalad, mert a szomszédban lakik, utána másnap délben, kora délután itthon van. Ha a kicsi nagyobb lesz, ő is menni fog majs, ha anyósom birja.
Nem gépek vagyunk, igenis jo néha, ha valaki levesz a vállunkról egy pici terhet.
Elképesztő mennyi szuper szülő van itt, de komolyan. Nagyszülőnek szüli a gyereket, mert heti 1x ott alszik? Hát gratulálok, ez aztán szuper gondolkodás... nem attól lesztek jó szülők, hogy így vélekedtek.
Kérdező, szerintem ez teljesen rendben van, HA mindenkinek jó így :) (gyerekeknek, nagyszülőknek is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!