Ki hogyan döntötte el, hogy legyen 3. gyerek vagy ne?
Összeírtuk az előnyöket és nehézsegeket. Ennyi.
DE: 2.gyermekemmel voltam terhes amikor ezt kérdezgettek feszt ("és lesz 3.?") Mindig azt válaszoltam hogy ne haragudj, de most a 2.-al vagyok terhes, rá koncentrálok és őt várom teljes szívvel, hadd legyen ez így. Nem értettem miért kell sietni fejben ennyire, miért nem a jelen levőre koncentrálnak akik kérdezgetik.
Meglett a 2., eltelt másfél év és addigra letisztázódott, hogy igen jöhet még egy kistesó, addigra kitisztultak az érvek-ellenérvek.
En nagyobb csaladban gondolkodtam, ferjem talan inkabb csak kettoben.
Amikor 2 fiunk volt mar, egyszeruen leultunk es megbeszeltuk.
En addigra tokre atgondoltam es letisztaztam magamban: biztos voltam benne, ha a ferjem nem szeretne tobbet, eszembe sem lesz gyozkodni, ervelni vagy erzelmileg megprobalni hatni ra. Tudtam, ha azt mondja o ennyit bir, akkor nem lesz tobb gyerkoc es magamban sem puffogok ra.
Fontosabb a meglevo csaladunk es a kapcsolatunk, nem lesz bennem nehezteles, hogy miatta "lemondok egy tesorol".
De legjagyobb dobbenetemre azt mondta, hogy o is morfondirozik ezen, kicsit varjunk, amig jobban alszik a masodik, es johet meg egy 😁.
Es igy lett egy kislanykank is.
Szoval en tudtam, hogy csak akkor vallalok be harmadikat, ha mindketten 100%ra szeretnenk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!