Rendőrök! Ennek mi értelme van?
Látom a Zsaruellátó oldalon, hogy megy a sírás, hogy nem jönnek ki a rendőrök a pénzből.
Ezzel alapvetően nincs is gond, mert igazuk van.
Viszont azokat nem bírok megérteni, akinek családja van.
Leírja, hogy a gyereket le kellett adni már 9 honaposan.
WTF?
Van az ilyennek normális esze?
Értem én, hogy ez volt az álma, hogy rendőr legyen, de egy felnőtt embernek a család kellene, hogy legyen az első.
A kormány szarik a rendőrökre, mert megteheti.
Egy apa viszont észrevehetné magát, hogy nem szarhatja le a gyerekét.
Jó, hogy be nem adja árvaházba.
1-es akkor a fél nyugat nem alkalmas szülőnek?
Magyarországon kifejezetten hosszú ideig lehet otthon maradni gyerek mellett a többi országhoz képest úgy, hogy ellátást is kapsz.
Tény, hogy könnyebb is részmunkaidős állást kapni, de ne sarkítsuk el a dolgot, hogy aki dolgozik gyerek mellett, az nem való szülőnek...
Nem tudom, miért pont a rendőrökre hegyezted ki a kérdést, amikor még nagyon sokan keresnek sz*rul az országban. Sajnos ez van, nem az adott személy tehet arról, hogy azt, amihez ő ért, ilyen rosszul fizetik meg.
Diplomás közalkalmazott vagyok (de nem pedagógus, nem orvos, nem akármi, hogy külön bértábla legyen, csak a sima, mezei közalkalmazotti bértábla lapaján fizetnek), én is hasonlóan keresek. Most mit csináljak, erről nem én tehetek, az állam dönt arról, hogy mennyi legyen a fizetésem, ahogy a rendőrök esetében is.
Mondjuk én két évet itthon voltam mindkét gyerekemmel (nem egymás után születtek, dolgoztam közöttük elég sokat), de ha a férjem is annyiért dolgozott volna, mint én, valószínűleg nekem is előbb vissza kellett volna mennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!