Miért harcolós minden étkezés? (1 éves 3 hónapos a kisfiam. )
Biztos vagyok benne, hogy éhes (cuppog, tátikázik, segít teríteni, mászna bele az etetőszékébe, mutogat a kenyérre, rohan a konyhába a reggeli/tízórai stb szavaknál), mégis irdatlan hisztikkel telik minden étkezés most már 3 napja.
Első nap addig próbáltam etetni, amíg el nem kezdett dobálni, sikítani. Estére mindösszesen 4 korty tejitalt és 3 kenyérkatonát evett.
A második nap egész sikeres volt. Minden étkezés első 1-2 falatjánál óvatosan lefogtam a durva csapkodás és hiszti miatt, ezek után szépen evett egész nap.
Ma van a harmadik nap, és teljes csődnek érzem. A tejitalt megitta, üvöltözve megevett egy negyed szelet lekváros kenyeret. (Ha feladja egy-egy pillanatra a picsogást, megérzi az ízét, és eszik szépen, de aztán folytatódik minden.) Tízórainál elkezdte kitépni a szájából a banánfalatokat és kivágni a földre. Így tízórai nélkül letettem aludni, pár perc alatt el is csendesedett.
Gondoltam a fogára, és első nap adtam is neki Nurofent, de semmit sem segített. Illetve nem folyik a nyála, nem eszi az öklét...
Csak a megszokott, szeretett ételekkel kínálom. Újra pürésítek mindent, mert a szilárdabb ételek bevezetésével is kudarcot vallottam.
Minden ötletet szívesen fogadok. Köszönöm szépen!
ÉN igen, jól fogok aludni köszi. Az én gyerekeim sosem csináltak így. És ettek darabos ételt is 8 hónaposan, 15 hónaposan beszélt is már így meg is tudtam volna kérdezni tőle hogy mi a gondja. Nem habra adtam volna nurofent neki.
Úgyhogy aranyos vagy, jól alszom ahogy mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!