Tudnátok valami erős vitamint ajánlani?
Figyelt kérdés
A probléma a következő.
Gyerekem 5,5 éves 118cm és 19kg. Az étvágya négy hónapos kora óta egyenlő a nullával. Prbóbáltam már minden vitamint,amit kapni lehet a patikákban de semmi nem hozta meg a változást. A bérescseppet szedte sokáig,hónapokig cebionnal de semmi nem történt.. Vérvétel is volt de mindent rendben találtak. Ha én nem szólnék neki,hogy egyen semmit nem enne egész nap. Kicsit idegesít már a dolog,mert szeptemberben jövőre kezdjük az iskolát és ilyen kis véznán..
Tudnátok esetleg segíteni?
2017. jún. 30. 07:34
1/8 anonim válasza:
Van rendszer az étkezésetekben?-üljetek le együtt napi 5x enni, ha csak pár falatokat eszij, már az is jó.
Igyon sok vizet, beindítja a gyomrát, hátha hamarabb megéhezik.
Van valami kedvence?-esetleg add neki azt különböző variációkban.
2/8 anonim válasza:
A B-vitamin, ami étvágyat csinál.
3/8 anonim válasza:
A b vitamin komplexek segíthetnek valamit, de vannak ilyen gyerekek. Nézs, megértelek, hasonszőrű az én kisebbik fiam. Tudom, nem fog vígasztalni, de tavasszal volt 9 éves, 135 cm és 22 és fél kiló. makk egészséges. Semmi trükk, módszer nem jött be soha. egyéb okokból rendszeres orvosi kontroll alatt van, ergo makk egészséges, sokatmozog, gyakorlatilag csont és izom, "husi, zsír" nincs egy miligramm sem rajta. Görcsöltem rajta épp eleget, de már egy ideje nem, mióta tudom, hogy ténylegesen minden rendben vele fizikálisan, sem éteallergi/intoleranci, sem felszívódási zavar, semminem áll a háttérben. végigbumliztunk mindent, gasztroenterlológus, pulmonológus, belgyógyász, akriológus, gócvizsgálat, mi szem szájank ingere. Ő ilyen. Ami a működéséhez kell, azt beviszi, a szülők a "semmit sem eszik" féle kijelentéseket azért a legtöbbször eltúlózzák erősen (nem rád gondolok, csak említem). Nálunk annyi szerncse van a sztoriban, hogy az izlése nagyon fura, nem tipikus gyerek féle, roppant egészséges. ergo ha eszik, akkor normál kaját. Grillezett csirke a kedvence, görög saláta ezerrel nyáron, de ha nassol, nála az is répa meg olivabogyó és kígyóubi, vagy sonka magában. nem nevelte erre senki sem célzottan, maga választotta. Mondom, eszeget, szerinetm röhejesen kevest, de az ténylegesen ÉTEL és nem szemét. Így dobta a gép. ha egyszer majd változik, örülök, ha nem, hát így kell elfogadni. Nálunk semmilyen étrendkiegészítő, vitamin (és minden ami elérhető) nem segített egy hajszálnyit sem. Hosszú menet volt, de elengedtem. Tudom, tudom, evvel most egyáltalán nem nyugtattalak meg.
4/8 anonim válasza:
Jajj, visszaolvastam, rengeteget félreütöttem, remélem, azért ki lehet bogózni, elnézést!
5/8 anonim válasza:
Még valami, ami viszont hátha ténylegesen segít. % és fél évesen minden orvosi táblázat és akár WHO ajánlásával is használd fizikai fejlődési mértékkel nézve a kisfiad teljesen rendben van a korához képest. A magassága az átlagos(112) és maximum(120) között van, a súlya pedig a tökéletes kimutatott közép(az 19,6). ettől lehetnek eltérések, de nem gondolnám, hogy egy 5 és fél évs gyereknek ezek rossz paraméterek, ha amúgy fizikálisan teljesen rendben van. Mondhatni tökéletes. No, nálunk már ténylegesen ijesztő látvány rövidgatyábn, de hát már megtanultam leszerelni az okosokat. [link]
6/8 anonim válasza:
[link] Ó bakker, nem tudom mi a jósitent linkeltem az előbbi kommentben, komolyan nem értem hogyan keveredhetett oda. Sorry.
7/8 anonim válasza:
B-vitaminos készítmények váltak be. Mint a Vitacolan és a Dm-ben kapható gumimacis vitamin.
8/8 anonim válasza:
Nem értem, teljesen normális a súlya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!