Mitől lehet erős szinte narancssárga szine a vizeletemnek? 29 hetes vagyok, vitamint jelenleg nem szedek, és ezt kb.2 hete tapasztalom? Talán gyulladás?
még nem szóltam,de szerintem nem iszok kevesebb folyadékot mint eddig. baktérium miatt nem lehet? az volt benne 4 hete és holnap megyek tenyésztésre miatta
a babának lehet baja?
Szia!
Ne aggódj a babád miatt, viszont tényleg nem ártana ha megfigyelnéd, hogy mennyi vizet iszol. A várandóság alatt ez különösen fontos, a fokozott vérképzéshes, a magzatvíz termelődéséhez sok folyadékot igényel a szervezet. Ilyenkor ajánlatos a 2 litert 2,5 - 3 literre növelni. Bármilyen furán hangzik, ez a legjobb megelőzés a vizesedés ellen.
És szinte biztos, hogy a vizeleted színe is újra kivilágosodik majd!
Üdv: Éva
Nagyon kevés ez a folyadékmennyiség. Növeld kétszeresére legalább!!! Tudom, hogy nehéz, mert régebben én sem ittam sok folyadékot, de mióta babát várok, azóta növeltem a mennyiséget. Meglátod, hogy aztán kivilágosodik!
Minden jót!
18 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!