Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt valaki a Sote 1 -be...

Valaki6778 kérdése:

Volt valaki a Sote 1 -be mostanába Genetikai tanácsadáson?

Figyelt kérdés
Sajnos a babámnál 18 hetes ultrahangon 3,2mm cisztat talaltak a bal agyában. Aki volt itt Genetikán kérem irja le mit csinálnak itt illetve meg ultrahangoznak-e!??
2019. ápr. 9. 05:12
 1/6 anonim ***** válasza:

A bal agyában? Maximum agyféltekében, nem?

Nekünk is mostanában kell járnunk, de 2 alkalom után úgy döntöttünk, hogy rászánjuk a magánrendelés díját és nem megyünk többet.

Időpont ellenére majd 4 órát vártunk, de volt olyan 3. trimeszteres aki 6 órát csak az UH-ra várt, szóval enni-inni vigyetek magatokkal. Van egy UH amire apukát nem engedik be és te is csak akkor látsz valamit ha szerencsés vagy, utána visszamentek a szakrendelőhöz és van egy kb 5 perces beszélgetés ami alatt elmondják, hogy amúgy ez semmi, meg jó eséllyel eltűnik, de rendszeresen UH kontrollra kell járni, meg amúgy kötelező felajánlaniuk az abortuszt. Erről döntötök, aztán ha megtartjátok a babát akkor pár hetente vissza kell járni kontrollra.

2019. ápr. 9. 09:47
 2/6 A kérdező kommentje:

Ertem koszonom a normalis válaszodat!

Nekem nem gond ha nemlatok senmit lenyeg ok normalisan nezzenek meg. Persze hogy megtartsuk a picit!

2019. ápr. 9. 10:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Vidd el másod véleményre, egy alaposabb uh vizsgálatra is valahová, a babád érdekében. Tapasztalat!

De fel is szívódhat még az a ciszta. A legjobbakat kívánom nektek! Próbálj meg bem idegeskedni!

2019. ápr. 9. 11:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Rendben. Koszonom szepen!
2019. ápr. 9. 12:03
 5/6 anonim ***** válasza:
11:20 A genetikai tanácsadásnak pont az a lényege, hogy másodvéleményt ad. Azért küldték oda a kérdezőt...
2019. ápr. 9. 12:16
 6/6 anonim ***** válasza:

12:16

Tudom és pontosan ezért írtam, amit írtam, higy a kérdező ne járjon úgy, mint mi és más hasonló problémákkal küzdő család, akik 100%- ban megbíztak bennük,

" hisz pont azért küldték oda" címmel.

2019. ápr. 9. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!