Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha gyám ala akarjak...

Mit tegyek ha gyám ala akarjak vinni a gyerekemet? FONTOS!

Figyelt kérdés

Sved orszagban elek augusztus ota. A gyerekemrol (8) annyit kell tudni, hogy erosen ADHDs, hiperaktiv. Azt is kell tudni, hogy a svedorszagban teljesen mas a szisztem. Itt a tanarok nem szolhatnak ra a gyerekre, akarmit csinalhat. Namost ez az eset ugy kezdodott, hogy decemberben volt egy karacsonyi unnepseg az iskolaban ahova persze a gyerekem is ment. Mint mondtam, nagyon hiperaktiv ezertnem birt nyugton ulni, folyton a gitarakhoz akart menni. Mivel a tanarok nem szolhatnak ra ezert engem kertek meg, hogy vessek ennek veget. Odamentem hozza, megfogtam a kezet, de mivelhogy ő gitarozni akart, nem jott, igy kicsit nagyobb erovel mozditottam meg. Felreertes ne essek nem rangattam meg.

Mivel nem erti a nyelvet, ezert kezdetben miden oran ott voltam. Nagyon nem akart figyelni, ezert sokszor faszoltam, hogy figyeljen az orara es ne zavarja a tobbieket. Termeszetesen magyarul. Ezt a tanarok valoszinuleg ugy vettek, hogy en KIABALOK a gyerekkel (de ez kesobb jon).

Ugye mondtam, hogy nem tesz senki semmit. A masik fiam (12) osztalytarsa elkezdteszekalni a kisebb fiamat. Elkezdte rugdosni minden ok nelkul, utogetni. Mikor a nagyobb fiam odament volna, hogy megvedje az occset, a fiu ot is ekezdte megverni minek az lett a vege, hogy a gyerek lelokte a fiamat egy kisebb sziklarol. (Az volt csak a szerencse, hogy ho volt igy csak megutotte magat, de el sem tudom kepzeli mi lett volna ha nincs ami tompitsa az utest.) Ugye erre anyakent elbrult az agyam, mentem is oda a gyerekhez es annyira ideges voltam, hogy elkezdtem kiabalni a gyerekkel, hogy mitkepzel magarol es takarodjon innen. Ezt termeszetesen a tanarok (akik semmit nem tettek az ugy erdekeben) csunyan vegigneztek.

Meg novemberben igert az igazgato nekem egy segedtanart aki oda fog figyelni az ADHDs fiamra. Nem kaptam meg. Folyamatosan kertem tole a segedtanart, azota sem kaptam meg.

Marcius van. A fent leirt esemenyek 2018ban tortentek. Ket hettel ezelott odajott hozzam az igazgato, hogy feljelentett minket gyermekbantalmazasert. Kopni nyelni nem tudtam. Eletemben nem vertem meg a gyerekeimet (5 van). Mikor kerdeztem, hogy megis mit csinaltam egy egeszaktat nyomott a kezembe onnantol, hogy en az iskolaba jottem. Olyanok voltak benne, hogy en rangatom a gyereket, a nyakanal fogva szoritom a padhoz, megverem stbstb. Minden ki van benne szinezve. Semmi nem igaz.

Mult het penteken volt egy kihallgatas amiben felsoroltak a vadakat ellenem. Nem kezeltem tul jol az esetet, ideges lettem. Termeszetesen ezt feljegyeztek. Nem volt se kep-,se hangfelvetel, magyaran nem bizonyithato semmi amit mondtam. Itt vagyok ma, attol felve, hogy akar holnap az utcan osszeszedhetik a gyerekeimet iskolabol hazamenve, mikzben nem csinaltam soha semmit. Fogalmam sincs mit tehetnek.

2019. ápr. 8. 23:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Előző, én is erre gondoltam, hogy mekkorát kell ütni ehhez egy fakanállal...
2019. ápr. 11. 19:58
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván vannak esetek, ahol ez a hozzáállás jól jön, de sokszor tényleg csak eltúlozzák feleslegesen. Kérdező, én a helyetekben amint lehet, jönnék Magyarországra, vagy legalább egy másik országba. Nem azért, mert "bűnös" vagy, hanem mert valószínűleg tényleg a legrosszabb fog bekövetkezni, és kevés rá az esély, hogy valaha is visszakapd majd a gyerekeket. Vagy ha nem is kerülnek máshová, abban biztos lehetsz, hogy fokozattan fognak figyelni, bármilyen intézménybe is viszed őket.

Szóval én a helyetekben jönnék onnan, amint lehet. Nem várnám meg, hogy bármiféle tárgyalásra, beszélgetésre kerüljön a sor.

2019. ápr. 11. 21:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Történt valami?
2019. ápr. 12. 02:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Te jo ég.... Spuri haza. Nem jutok szóhoz komolyan. És a svédek ennyire hülyék? Vagy mi? Fura egyébként hogy az ő filmjeink néha a legfurabb al meg degeneraltabbak és így viselkednek. (szeretem a filmjeiket)ezen a történeten most meglepődtem.
2019. ápr. 14. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!