Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek van gyereke ne is...

Akinek van gyereke ne is menjen sehova?

Figyelt kérdés
Nyilván vannak nehéz időszakok, hiszti, dac stb. Vannak neveletlenek, elkényeztetettek, de persze előfordul, hogy jó nevelést kapott egy egy gyerek. Sokan vannak, akik felháborodnak azon, ha gyerekkel utazó család megy pl tömegközlekedésen, hajón, repülőn. Félretéva azt, hogy esetleg nehezen kezelhető gyerekkel van valaki és tényleg azt vegyük figyelembe, ha pl normálisan viselkedik.. akkor is maradjon otthon a család, mert esetleg másokat zavarhat?? Igen, egy kérdés inspirált, mert rettegek mit kapnék, ha gyerekkel utaznék...d
2019. ápr. 6. 14:41
1 2
 1/11 TheSoldier ***** válasza:
89%
Azon háborodnak fel,hogy sokan nagy ívben tesznek rá,hogy a gyerek sír,kiabál,rohangál,rugdossa mások ülését,és ahelyett hogy rászólna inkább ráhagyja. Ha a gyerek tud normálisan viselkedni,rászólsz,esetleg bocsánatot kérsz ha a gyerek zavar másokat,akkor nem lesz gond.
2019. ápr. 6. 14:48
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Ha normálisan nevelt gyerek aki nem veri a földhöz magát, nem rohangál, nem üvölt. Senkit nem zavar. Nekem soha nem volt ilyen gondom a gyerekkel, mert nevelem és figyelek. Szépen csendben utazik. Pedig egyébként egy energia bomba, de megtanítottam viselkedni.
2019. ápr. 6. 14:53
 3/11 anonim ***** válasza:
60%
Pont a héten jöttünk haza repülővel, a 4 órás utat végig visította meg rohangálta a gyerek, az anyjáék meg csak mosolyogtak hogy de kis eleven. Ha nem másik ország, menjetek kocsival. Elég kevés az a gyerek aki nyugton kibír egy több órás utat.
2019. ápr. 6. 15:11
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
Rengetet utaztunk gyerekkel, 3 hónapos kora óta. Soha nem volt komolyabb probléma. Múltkor 10 órás repülőúton is volt egy kisbaba, néha sírt, de senki nem volt felháborodva. Egy idősebb nő viszont balhét csapott, mert valaki odébb tette a kabátját. Szóval engem nem zavar, mert soha nem volt igazán rossz tapasztalatom, és mi is mindig sok segítséget kaptunk, mikor kicsivel utaztunk.
2019. ápr. 6. 15:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekel mások véleménye. Mert a gyerekeim tudnak viselkedni, én is tudom, hogy mit emgedhetek meg nekik és mit nem.
2019. ápr. 6. 16:02
 6/11 anonim ***** válasza:
33%

Nem is értem a kérdést. Leírod, hogy hisztik vannak. Olyan nincs, hogy egy gyerek sose hisztizik. Hogy tömegközlekedési eszközön? Előfordul, na és? Gyerek, majd kinövi.

Szerintem az rosszabb, ha te bepánikolsz, abból tényleg az érezhető, hogy gond van, akkor is ha nincs.

Nem kell foglalkozni a rosszindulatú megjegyzésekkel. Miért, kik ők? Idegen emberek, 1x találkozol velük, milyen jogon ítélkeznek, vagy háborodnak fel. Utálom az ilyeneket.

Ha ráparázol, akkor pedig a gyerek is átveszi, mert jobban működnek mint egy radar. Csak az legyen fontos, hogy jól érezzétek magatokat, és akkor úgy is lesz!

2019. ápr. 7. 00:15
 7/11 anonim ***** válasza:
48%
6os mert neked pl olyan jó érzés ha veszel 300 ezerért egy repjegyet és pár gyerek végig üvölti meg visítja a 18 órás utat igaz?
2019. ápr. 7. 06:37
 8/11 anonim ***** válasza:

De, menjetek nyugodtan, csak gyerek nélkül. Vagy gyerekkel akkor, ha tud normálisan viselkedni. És nem, nem az a normális, ha fejhangon visít, rohangál és tör-zúz. Sajnos ma a szülők egy része képtelen nevelni és a "gyerek joga" mindenek előtt, a társadalom meg le van tojva. Ha rászólsz és abbahagyja a másokat zavaró viselkedését, akkor menjetek nyugodtan.

Én is másképp utazok, ha pl. a 40 kilós kutyámat kell vinnem valahova, és kevésbé jól szocializált, ideges vagy valami baja van. Hogy ne zavarjak vele másokat.

2019. ápr. 9. 10:27
 9/11 anonim ***** válasza:
1 eves babankkal voltunk étteremben, kifejezetten gyerekbarat a hely, jatszosarok is van még minden. Aznap szegeny nem kakilt így kicsit rossz napja volt de azért el volt h ha mindig vki foglalkozott vele. És a végén amikor mentünk el egy nőt hallottam h kibírhatatlan volt az a kisbaba hat en majdnem felrugtam. A férjére nagyon csúnyán néztem a nő pont nem látta. De egy 1 eves baba tol nem lehet elvarni hogy jól viselkedjen és amugyis gyerekbarat volt a hely!,!
2019. ápr. 15. 02:11
 10/11 anonim ***** válasza:
9es, az 1 éves gyerek szüleitől viszont elvárható lenne hogy ne vigyék ilyen helyre a gyereket, főleg ha rossz napja van.Gondolj bele, fájt a pocakja, idegen, hangos helyen van, semmi sem megszokott neki...nem piciknek való. Az hogy gyerekbarát gondolom nem egy baba sírására értették. Én is imádom a gyerekeket, de mikor a hotelben két egymást követő éjszakát is végigordította a gyerek, ott már kicsit kezdtem kiakadni.
2019. ápr. 15. 05:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!