Akinek van gyereke ne is menjen sehova?
Nem is értem a kérdést. Leírod, hogy hisztik vannak. Olyan nincs, hogy egy gyerek sose hisztizik. Hogy tömegközlekedési eszközön? Előfordul, na és? Gyerek, majd kinövi.
Szerintem az rosszabb, ha te bepánikolsz, abból tényleg az érezhető, hogy gond van, akkor is ha nincs.
Nem kell foglalkozni a rosszindulatú megjegyzésekkel. Miért, kik ők? Idegen emberek, 1x találkozol velük, milyen jogon ítélkeznek, vagy háborodnak fel. Utálom az ilyeneket.
Ha ráparázol, akkor pedig a gyerek is átveszi, mert jobban működnek mint egy radar. Csak az legyen fontos, hogy jól érezzétek magatokat, és akkor úgy is lesz!
De, menjetek nyugodtan, csak gyerek nélkül. Vagy gyerekkel akkor, ha tud normálisan viselkedni. És nem, nem az a normális, ha fejhangon visít, rohangál és tör-zúz. Sajnos ma a szülők egy része képtelen nevelni és a "gyerek joga" mindenek előtt, a társadalom meg le van tojva. Ha rászólsz és abbahagyja a másokat zavaró viselkedését, akkor menjetek nyugodtan.
Én is másképp utazok, ha pl. a 40 kilós kutyámat kell vinnem valahova, és kevésbé jól szocializált, ideges vagy valami baja van. Hogy ne zavarjak vele másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!