Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek tényleg nagyon ronda...

Akinek tényleg nagyon ronda gyereke van az vajon látja?

Figyelt kérdés
Valljuk be, vannak nagyon ronda gyerekek is. Vajon a szülője láthatja, hogy azért nem a legszebb? Ha még az anyukák elvakultak is, de az apukák? Vagy a nagyszülők? Szerintetek?
2018. dec. 25. 02:08
1 2
 1/12 LeniDavisJr ***** válasza:
17%
Nem látja
2018. dec. 25. 05:35
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyénfüggő is lehet, de ha nagyon csúnya, formátlan lett volna a gyerekem, az azért feltűnt volna.

De tény, szebbnek, érdekesebbnek láttam őt az első hónapokban, mint utólag visszanézve fényképeken.

2018. dec. 25. 06:59
 3/12 anonim ***** válasza:
32%
Ha igazán szeretsz valakit, akkor minden porcikáját szereted. Annak, aki nem látja gyönyörűnek a gyerekét, valami nem stimmel a fejében.
2018. dec. 25. 08:14
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Magambol kiindulva.. Látja. Sztem ronda volt a fiam ujszulottkent. Hiaba mondtak h nem az.Dehogynem az volt. Visszanezve a képeket is ugyanolyannak látom, mint akkor. Bar az teny h kb 2 honapos korara megszepult. Most is latom, hogy tavaly aranyosabb, szebb volt mint most. Most se csúnya, de ahogy nő úgy veszti el a "cukisagot". Ez van..realis vagyok. :D Remélem jokepu felnott lesz. ;)
2018. dec. 25. 10:01
 5/12 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem nem látja vagy legalábbis nem olyan ,,rettenetesnek" látja a helyzetet.En épp a minap nézegettem a lányom egy évvel ezelőtt készült képeit és mondtam a páromnak, hogy soha nem láttam ilyen kis kerek fejunek,mint a képeken.😂
2018. dec. 25. 10:21
 6/12 anonim ***** válasza:
56%
Van egy barátnőm, szegénynek nagyon kis csúnyácska a fia , talán ahogy nő most már alakul, nem tudom , hogy látja - e, de tényleg kifejezetten csúnya. Ez még hagyján , mellé irritáló is , ahogy eszik tiszta kaja, nyál minden az egész arca az egész ruháján folyik le a nyál három éves elmúlt.
2018. dec. 25. 10:58
 7/12 anonim ***** válasza:
92%

Van aki látja, van aki nem.

Dolgoztam újszülött osztályon, emlékszem, hogy volt egy baba akinek extrém nagy volt a feje. Látszott is, hogy aránytalan a testéhez képest, de ezt leszámítva gyönyörű gyerek volt, csak ugye ez egy nagyon szembetűnő dolog volt, sokan megakadtak rajta, hogy mekkora feje van ennek a gyereknek. Szegény egész nap ezt hallgatta, mindenki szóvá tette.

Egyszer mikor anyukának mutattam a pelenkázást, beszélgettünk. Mondta, hogy természetes úton született, mondtam anyukának, hogy gratulálok a kitartásához, majd hozzátettem, hogy gyönyörű baba. Nagyon meglepődött. Mondtam neki, hogy nem kell meglepődni, mert tényleg szép gyerek, a fejéhez meg majd hozzánő, azzal nem foglalkozzon. Remegő hangon köszönte meg, annyira meghatódott. Tudtam, hogy bántja a dolog, de sok csúnya babát láttam már és ez tényleg egy olyan dolog volt ami nem számít.

Normál esetben a szülő a gyerekét nem a szépségéért szereti. Nyilván rohadt büszke, ha az, de ha csúnya, akkor nem ezen fog pörögni, mert teljesen lényegtelen.

2018. dec. 25. 11:43
 8/12 anonim ***** válasza:
59%
Én baromi ronda voltam. Kopasz sokáig és extra kövér, de nagyon dúrván. Anyukám mindig siránkozott, hogy egy túlsúlyos ember leszek és nem lesznek barátaim. Persze ettől függetlenül imádott, de pontosan tudta, hogy nem az igazi. Mire kamasz lettem meg nem győzött könyörögni, hogy hízzak már mert nagyon vékony vagyok 😀. Ebből kiindulva pontosan tudta, hogy nem voltam szép baba.
2018. dec. 25. 12:26
 9/12 anonim ***** válasza:
80%
A lányom újszülöttként csúnyácska volt kb. 1 hétig, kicsit el volt torzulva a feje az orránál, homlokánál. Aztán 3 hónapos kora körül hirtelen sokat hízott, hatalmas feje lett. Akkor láttam, hogy hát nem igazán szép, de ettől még ugyanúgy szerettem.
2018. dec. 25. 16:56
 10/12 anonim ***** válasza:
59%
A legtöbb kisbaba csúnya
2018. dec. 25. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!