Akinek tényleg nagyon ronda gyereke van az vajon látja?
Egyénfüggő is lehet, de ha nagyon csúnya, formátlan lett volna a gyerekem, az azért feltűnt volna.
De tény, szebbnek, érdekesebbnek láttam őt az első hónapokban, mint utólag visszanézve fényképeken.
Van aki látja, van aki nem.
Dolgoztam újszülött osztályon, emlékszem, hogy volt egy baba akinek extrém nagy volt a feje. Látszott is, hogy aránytalan a testéhez képest, de ezt leszámítva gyönyörű gyerek volt, csak ugye ez egy nagyon szembetűnő dolog volt, sokan megakadtak rajta, hogy mekkora feje van ennek a gyereknek. Szegény egész nap ezt hallgatta, mindenki szóvá tette.
Egyszer mikor anyukának mutattam a pelenkázást, beszélgettünk. Mondta, hogy természetes úton született, mondtam anyukának, hogy gratulálok a kitartásához, majd hozzátettem, hogy gyönyörű baba. Nagyon meglepődött. Mondtam neki, hogy nem kell meglepődni, mert tényleg szép gyerek, a fejéhez meg majd hozzánő, azzal nem foglalkozzon. Remegő hangon köszönte meg, annyira meghatódott. Tudtam, hogy bántja a dolog, de sok csúnya babát láttam már és ez tényleg egy olyan dolog volt ami nem számít.
Normál esetben a szülő a gyerekét nem a szépségéért szereti. Nyilván rohadt büszke, ha az, de ha csúnya, akkor nem ezen fog pörögni, mert teljesen lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!