Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bobbi Shoes vagy Elefanten?...

Bobbi Shoes vagy Elefanten? Melyiket vegyem bolcsibe benti ciponek?

Figyelt kérdés
2019. márc. 26. 11:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Puha, ne merev cipőt, esetleg mamuszt.
2019. márc. 26. 12:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Én az Elefantent választanám. Néztem nemrég a deichmannban a cipőket, az Elefanten tetszett volna, de aztán sajnos az nem volt méretben. A többit borzalmasnak találtam mind.
2019. márc. 26. 12:47
 3/3 anonim ***** válasza:

A fiam pl nem tud menni az elephanten cipőben. Millió fele szandált próbáltam rá. Állandóan elbotlik bennük.

Míg a bobbie shoes szandiban rohant.

Amúgy hobbiból is van bőr. Sokan azt hiszik, hogy nem bőr. De a 7000 ft-os kategória valódi bőr, a 3000 ft-os műbőr.

Szerintem jók a bobbiek, annyi, hogy talán nem olyan tartós, mint a szamos, meg a Richter. De ezeket én mindig 13-17 ezer Ft között vettem. És aztán rájöttem, hogy ugyan minek legyen tartós, ha 3 hónap alatt kinövi?

2019. ápr. 28. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!