Bobbi Shoes márkájú cipőkről vélemény?
Figyelt kérdés
Tépőzáras tipegő cipőn gondolkodtam.Első cipője lenne a babámnak.Vagy inkább elefanten?2013. márc. 30. 21:48
1/13 anonim válasza:
A Bobbi shoes nagyon nagyon vacak, ha már akkor elefanten, de az sem a legjobb.
2/13 A kérdező kommentje:
Akkor melyik lenne a megfelelő?
2013. márc. 30. 22:04
3/13 anonim válasza:
Első cipőnek tényleg nem a legjobb a Bobbi Shoes, de az Elefanten szerintem nagyon jó! A lányomnak is olyan volt az első cipője! Nekem a Siesta cipők nem szimpatikusak (dög nehezek), DD.Step nem tartja a bokát.
4/13 anonim válasza:
d.d.step pont hogy tartja a bokáját !!!
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld mindenkinek
2013. márc. 30. 23:03
6/13 anonim válasza:
1es vagyok én a superfitre esküszöm és ami még jó az a richter.
7/13 anonim válasza:
Első cipőnek nem venném,D.D Step é Siesta cipője volt a fiamnak 2 éves lesz,most vettem egy Bobbi Shoest de nem vagyok elragadtatva.
8/13 anonim válasza:
Nem jó a minősége, ráadásul szerintem a kialakítása sem megfelelő.
Ha már Deichmann, akkor Elefanten. Nagyon jó, a lányom első kinti cipője is az volt, most nyárra is Elefanten szandál cipőt kap. Ami még nekünk bevált, és a védőnő meg a gyógytornász is ajánlotta, az a Siesta (vagyis Richter). Itt írta valaki, hogy dög nehezek, de szerintem egyáltalán nem. Mióta jár a lányom, a legtöbbet használt cipője mindig Siesta volt.
9/13 anonim válasza:
Első lépés cipője Falcon volt. Nagyon elégedett voltam, és vagyok vele.
10/13 anonim válasza:
Több Bobbi shoes cipője volt már a fiamnak, de első cipőnek nem venném. Én csak azért veszem, mert itthon motorozáshoz, sárban ugráláshoz tökéletes, nem sajnálom a 3000 Ft-os cipőt tönkretenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!