Hol tudnék barátkozni más anyukákkal?
Ugyanez a problémám...
Én vagyok az első a baráti körben aki szült, szóval szép lassan lemorzsolodtak a barátok, a családomon kívül mással nem is szoktam beszélgetni. Néha elmegyek kávézóba a fiammal, de hát ott is csak egymagamban..
4 hónapos a kisfiam, én 23 éves vagyok.
1# Budapesten lakunk, csak kicsit kijjebb, Békásmegyeren. Az a baj hogy, a játszótéren se lehet nagyon, legalább is én gyakrabban találkozok nálam egy 7-8 éves anyukákkal. És ahogy elnézem néha nem pont az én társaságomra vágynak.
2# Nálam is ugyan ez van, a régi baráti közösségem nagy része eltűnt. Akinek meg szintén lett gyereke ők meg elköltöztek.
Pedig igazából egy igen társasági ember vagyok, aki nem csak a "de jó idő van" témáról tud beszélni. Bár lehet az is hozzá játszik hogy a korombeliek többségének azért nincs gyereke.
#2-es vagyok, amúgy engem is rendszeresen lenéznek az anyucik, akik idősebbek nálam, pl védőnőnél, baba mama klubba is ezért nem járok. Van itt egy, de csupa 35-40es anyukkal, egyszerűen nem állnak velem szóba, pedig aztán nem vagyok bunkó, se buta, és tudok értelmes témákról beszélni. Az egyik meg is jegyezte, hogy ő a helyembe az iskolát választotta volna a gyerek helyett az én koromban. Pedig aztán az én fiam tervezett, nem is értem...
Gyakran megkapom, hogy miért is szültem én 18 évesen, holott már 23 múltam..
Na mindegy, ha valamikor a Corvin negyed fele jársz, szólj! :)
És szívesen barátkozom veled :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!