Aki majdnem elveszìtette gyerekét vagy el is veszìtette hogy dolgozta fel?
Figyelt kérdés
2019. márc. 20. 21:14
2/9 A kérdező kommentje:
Majdnem..de még nem tudok ròla beszélni..
2019. márc. 20. 21:21
3/9 anonim válasza:
Mi majdnem elveszítettük. 2 napos korától 3 hétig élet-halál között lebegett. Másfél hetesen téves diagnózist állítottak fel nála. Azt mondták, hogy búcsúzzunk el tőle, napjai vannak hátra. Szerencsére nem így lett. De mivel nem megfelelő kezelést kapott, így súlyos károsodásokat szenvedett. Feldolgozhatatlan. Ha nem lenne következménye, akkor könnyebb lenne, de így. Nincs nap,nincs óra, hogy ne jutna eszünkbe. Hálásak vagyunk, hogy életben maradt, de végtelenül dühösek a tévedésekért.
5/9 anonim válasza:
Hala Istennek, mi nem veszitettuk el, es riziko sem volt ra, de nem is tudom, hogy eltem volna tul, ha ilyen tortenik.
6/9 anonim válasza:
Mem lehet felfogni, nem lehet feldolgozni.
7/9 anonim válasza:
Majdnem, 3 héten belül 2x is. 6 hetes, eddig 3x volt kórházban, minden kezén és lábán van valamilyen szúrás, a nyakán ott a centrál véna helye, altatták, volt kb 10 szívultrahangja. 2x vitte el rohammentő, mindkétszer úgy, hogy nem mehettem se vele, se utána, mert a másik gyerkőcre vigyázni kellett... nehéz volt az első hónapja és jó ideig gyógyszert kell szednie, de mióta itthon vagyunk, már jó. Persze bennem van a félsz és ha bármi furát csinál, nem nagy dolgot, csak egy grimaszt, vagy megremeg picit alvás közben, akkor megijedek, de nem ezen kattogok 0-24-ben. Másodjára egyébként azért került vissza a kórházba, mert a gyógyszerész rosszul adagolta neki a ritmusszabályozót... na ez marha dühítő. Főleg, hogy nem sokon múlt. Nagyon nem...
8/9 anonim válasza:
Előesett köldökzsinór... Ha nem program császároznak a magánklinikán azért, mert túl nagy volt a pocakom és az orvosom meg akart kímélni (ilyesmi közkórházban elképzelhetetlen lenne), akkor most vagy halott vagy fogyatékos a kisfiam. Nekem még ez is akkora sokk volt, olyan közel ment el mellettünk a “bárd”, hogy hónapokig merengtem rajta mire sikerült feldolgozni.
9/9 anonim válasza:
Elvesztettem, 36 hetesen... Feldolgozhatatlan, pedig több, mint 11 év eltelt. Sose leszek a régi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!