Terhes vagyok és a férjem nem szeret, ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
A férjem közölte velem, hogy nem szeret, illetve szeret kb mint egy barátot. Ha betoppan az életébe újra a szerelem akkor természetesen elhagy, de azért nem engedi el az én és a gyermekünk kezét. Az a baj, hogy én még mindig ugyanolyan szerelmes vagyok mint mikor hozzámentem, nálam nem múlt el. Várjak a nagy bejelentésre, hogy ő milyen szerelmes és elhagy? Lépjek én és próbáljak meg túllépni rajta?2019. márc. 19. 05:15
11/12 A kérdező kommentje:
A kérdésekre ha nem gond egybe válaszolnék:
33 éves vagyok
19 hetes a baba
7 éve vagyunk házasok
Ő kezdte a baba témát firtatni. Megbeszéltük, hogy amikor jónak látjuk belevágunk. Lett ház, autó, megtakarítás és tavaly “belevágtunk”. Közös elhatározásból. Köszönöm a támogatást, azt hiszem nem kérek több megerősítést, tudom mit kell tennem.
2019. márc. 19. 20:38
12/12 anonim válasza:
Sajnálom, hogy bele kell rondítsak a holdfényes lányregényetekbe, amiben eddig éltetek, előttem szólók. Valakit mindig valamiért szeretünk, s bennünket is valamiért, valamely tulajdonságunkért szeretnek. A párunk szerelme tehát nem az égből jön, hanem mi idézzük elő, és jó esetben tartjuk életben. Ha nem tudjuk életben tartani, elsorvad, elfonnyad. Lebomlanak az érte felelős hormonok. De ez nem párunk hibája! Mi vagyunk kevés, mi nem figyeltünk eléggé, mi nem őriztük a tüzet. Ő is vétkes, mert ő sem figyelt eléggé az intő jelekre, csak várta ölbe tett kézzel, mondván, ez a dolgok rendje. Nem ez! A szerelem fenntartható, ha odafigyelünk a párunkra, és napi szinten ápoljuk a kapcsolatunkat. Persze bekapcsolni a TV-t könnyebb. A telefonunkat buzerálni érdekesebb. De akkor ne csodálkozzunk, ha beüt a krach, és főleg ne a másikat hibáztassuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!