10 hetesen nem múlnak jönnek vissza a tüneteim. Hányás szédülés nem evés a vizet is hanyom ki. Meddig mehet ez így?
Addig örülj amíg nem vészesen hánysz.Én napi legalább 30szor hánytam,kórházban is voltam többször infúzión. És csak kis időkre volt jobb,de egészen a végéig tartott.
Nem tudni kinek miért és mitől van...vagy elmúlik vagy nem.Sajnos mindenkinél más
Elsovel bizonyos idokozonkent hanytam, vegefele egyre ritkabban, kb csak havonta, utoljara kb 34 hetes, az "csudavicces" volt, meg elore hajolni sem tudtam rendesen a hasamtol :D
Masodikkal 7.hettol hanyok eleg surun, van ,h napi tobbszor, most leszek 15 hetes, tegnap is iszonyat hanyingerem volt, de mar sikerult visszatartani.
Ugy gondolom ez barmeddig eltarthat, nekem a 12. buvos het, egyszer sem szakitotta meg... De az ido elorehaladtaval egyre merseklodtek a rosszulletek
Az a baj nekem már fáj a gyomrom szédülök erőtlen vagyok.... Én már meg se próbálom vissza tartani mert rosszul vagyok tőle.....
10 hetesen nem hizok hanem fogyok
Hanyadik hettol kezdodtek a hanyingerek, hanyas? Amugy mikor mar ilyen rosszul vagy akkor az orvos nem ir fel gyogyszert a hanyas ellen?
En igaz kulfoldon elek, de 3 kolleganom is terhes es mind3an gyogyszert kaptak a nogyogyasztol a hanyas ellen. En meg nem kezdtem el hanyni, de kivancsi vagyok fogok-e egyaltalan.
Szerintem beszelj a nogyogyaszodal mert igy teljesen kikeszited a gyomrod, legyengulsz es nehogy a vege az legyen hogy korhazba kerulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!