Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha nincs fogadott dokim akkor...

Ha nincs fogadott dokim akkor az apai elismero nyilatkozatot kitol kerjem ki?

Figyelt kérdés
Attol a nogyogyasztol kerhetek nyilatkozatot aki epp aznap vizsgal? Annyit tudok hogy nogyogyasz adja es azzal kell menni a hivatalba, de aki akkor rendel doki az kiadja nekem ugy hogy nem is ismer? Most vagyok 31 hetes mar ideje lenne kikernem aztmondta a vedonom. A vedonom sem tudta erre a valaszt ot hiaba kerdeztem. Hogyan kerdezzek ra a dokitol? Ti mit mondtatok? Mi van ha nem akarja ezzel huzni az idot?
2019. márc. 14. 21:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne 8 hetesen kérni? Ha 8 hetes vagy, fogantatás időpontja 8 héttel korábban körül, szülés várható időpontja 32 héttel kesőbb. Ez azóta sem változott.

Egyébként a 8.hét és a 31.hét között volt 23 hét/majdnem 6 hónap.

Mit csinálsz ha beindul a szülés? 31.héten bármikor beindulhat es lehet ki sem engednek már, apai meg a szülőszobán kell. A szobámban is volt egy ilyen, ott sipárgott hogy engedjék ki mert nincs apai, mondták neki, szó sem lehet róla. A vécére kimehet, azt sem túl gyakran. Nekünk nem számít csak pont az ilyeneknek nem tellik hidegvizre sem, nemhogy új anyakönyvi kivonatot kérjenek. Meg ha azt is ilyen ütemben intézed, lehet 18 lesz a gyerek mire sikerül apjának a nevére venni.

2019. márc. 15. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!