Ti a GYED-CSED időszak alatt tudtok félre rakni pénzt?
Raktok ilyenkor is félre, vagy inkább elmegy minden a gyerekre? Ha raktok félre kb mennyit?
Nem nehéz nagyon?
Nemsoká szülök, kíváncsi vagyok, más tud e ilyenkor félre rakni, mert mindenki azzal riogat, hogy az az időszak alatt ne is álmodozzak ilyenekről.
Gondolom ez nagyban függ attól, kinek mennyit keres a férje.
Mert azon dől el leginkább a kérdés :D
Amúgy igen, azért megnőnek a kiadások, babának sok dolog kell. De ha belegondolok mivel itthon vagyok, így meg nem költöm magamnak a sok pénzt a munkába járós kajára. Mert előtte reggel cappucino 300 ft néha bolti szendvics, majd minden nap ebéd rendelés, ez-az, simán elment havi 30 ezrem erre, most kb a babára megy el az a pénz, nem pluszba.
Kb havi 50-60 ezret tudunk amúgy elrakni, ami pénz. Meg a cafetériáját is elrakjuk a férjemnek, 10 ezer szép kártya, az is gyűlik. De mi nagyon sokat költünk, tudnánk elrakni többet is szerintem, de sok a hobbink meg ilyesmi, sok elmegy.
Amúgy a CSED-em meg a családi pótlék kb 230 ezer forint, GYED+ családi meg 170 ezer lesz.
Majd ha visszamegyek dolgozni azért jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!