Volt valakinek hasonló gondja? Nem akar magától járni.
Figyelt kérdés
Nos az a problémám, hogy 18 hónapos a fiam és egyedül nem hajlandó menni csak nagyon ritkán. Kb. 16 hónapos volt amikor utánam totyogott. Szóval képes rá van,hogy 5 métert is megtesz,de nagy "könyörgések" árán. Ha fogom a kezét csodaszépen megy még szalad is. Volt egy problémánk 8hósan letapadt izomzata volt, de az megoldódott, gyógytornász kezelte hamar mászott is olyan 9 hónaposan. 10hónaposan felállt. Hamar tipegett bútorok mentén. Most ott tartunk,hogy apjától hozzám simán sétál,de megfordulni egyedül nem megy neki. Idáig kétszer felállt magától,de nem combból tette, hanem a popsiját hátra tolta és úgy. Most már ideges vagyok, el vagyok keseredve, a védőnő stresszel,hogy egyensúlyával van valami. Amúgy nagyon okos kisfiú. bátortalan legalábbis ezt hittem,de most rámijesztettek... Viszont korához képest fejlettebb agyilag ezt most az orvos is megállapította,hogy beszéd terén 2éves szinten van. Tő mondatokban kommunikál tökéletesen lehet érteni amit mond. Arra gondoltam,hogy a rengeteg foglalkozás mondókázás hátráltatta a mozgásban. Valaki volt hasonló helyzetben mi oldotta meg és mikor. Nagyon el vagyok keseredve mindenki mást mond.. ☹️
Nem értem, hogy minek a védönök ott mo-n. Tök fölöslegesek. Itt ahol mi élünk, nincsenek védönök, ugyanúgy a háziorvos megcsinálja a mérést, megvizsgálja, tanácsokat ad, beutal ha baj van, gyógyszert ír fel, tápszert.
2019. márc. 13. 15:04
12/21 anonim válasza:
Úristen, még csak másfél éves. Hagyd békén.
2019. márc. 13. 15:32
13/21 A kérdező kommentje:
Kedves 12 válaszoló. Ki mondta,hogy vegzálom a gyereket. Ebben a korban a 18hónap a felső határ... Ha nem tudsz érdemben hozzászólni tekerj tovább kérlek. Eddig vártam türelemmel csak 3hónapja innen onnan hallgatom,hogy ezt meg azt én rontottam el és azért nem jár. Nyílván nem vagyok hibás (remélem)... Attól tartok a vákuumos és oxitocinos kipréseljük a gyereket lejár a munkám eredménye ez a lemaradás. De jó, hogy csak ennyi baj lett, bár nekünk ez bőven elég. ☹️
Igen a védőnők dinka... Tankönyvből tanult mindent. Az orvos még nem segít csak lehord mindennek.
2019. márc. 13. 16:42
14/21 anonim válasza:
Magán neurológus is van a világon.
2019. márc. 13. 18:02
15/21 anonim válasza:
Igen, vidd magánba. De ha tényleg vákommal szívták ki, meg kinyomták, akkor ez annak a következménye sajnos.
2019. márc. 13. 18:37
16/21 A kérdező kommentje:
Na jó ez az oldal valami hányinger... Senki nem segít szinte... Persze,ha azt kérdeztem volna felnyúlt a pasim lehetek terhes már érkeznének a válaszok... Értelmes kérdésre itt választ ne reméljek... Aki próbált segíteni annak köszönöm.
2019. márc. 13. 18:46
17/21 A kérdező kommentje:
Ez egy kisfalu ahol élünk a magánban is április végére kaptunk időpontot... ☹️ Ez ma Magyarország..
2019. márc. 13. 18:49
18/21 anonim válasza:
Nem tudom hogy mit vársz minek háborogsz mint a tener. Senki nem tud neked segíteni innen, mert egyikünk sem magánorvos. Annyit tudsz tenni, hogy elmész egy magánorvoshoz, biztos adnak máshol elöbb idöpontot. Még visszamész a gyógypedagógushoz, meg beiratod úszni. Ennyi.
2019. márc. 13. 18:57
19/21 anonim válasza:
Aatól, hogy itt hisztizel, a gyerekednek még nem lesz jobb. És hiába sírsz, hogy nem akar egyedűl járni, nyílván oka van.
2019. márc. 13. 18:58
20/21 anonim válasza:
Komolyan mit vársz? Távgyógyítást?
Ha nem ad az orvos beutalót, akkor 1) kiverem a hisztit, 2) intézem magán. Ez alap.
Kis falu?
Egész Magyarország egy kis falu.
Körbe kasul be lehet járni egy nap alatt, így elég gyenge kifogás, hogy még a megyeszékhelyig se bírsz elmenni a gyermeked érdekében (minden megyében van gyermekrehabilitáció).
Egyébként igen, a lányom 18 hónaposan indult el, 15 hónap gyógytorna után. Van fogalmam miről beszélek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!