Szerintetek nem túl magas ár egy hordozókendő tanfolyamért 1 óra időtartama fejként 5000 Ft?
Szerintem felesleges ilyen tanfolyamom részt venni.
Nekünk is van kendőnk. A mellékelt képek alapján elsőre meg tudtuk rendesen kötni. 1-2 alkalommal a férjem segített felvenni, de most már egyedül is bele tudom tenni a babát, pedig már 6.5 kg.
Egyébként a youtube-on is vannak videók amik alapján biztos meg tudod tanulni.
Ha valamit nem tudsz, és meg akarod tanulni akkor vagy kifizeted a szakembert aki ért hozzá, vagy ha sokallod, akkor ahogy már írták megtanulod youtubról vagy másik anyukától.
Egyébként azt írod, sok az 50000 bevétel, ebből kifizeti a terembérleti díjat, az utiköltséget, ha egyesülethez tartozik akkor a tagdijat, az adóját, a tb jét...
Maga a tanfolyam is felesleges. Vannak képek, videók, ahonnan könnyen el lehet lesni a praktikákat.
Felesleges azért penzt kiadni, amit otthon ingyen is meg lehet tanulni.
Én voltam hordozasi tanacsadonal, egyéni tanacsadason két órát 8000 forint volt (Budapest) Nekem megérte ezt az arat. Én inkább egyéni tanácsadásra mennek, mert ott a neked problémás nehezen menő dolgokra fokuszaltok. Akar kötés korrekció, akar új kötés megtanulása.
En pl. batyu kötést szerettem volna megtanulni, olyan dolgokat is mondott a tanacsado ami kepek vagy videó alapján nekem nem jött át. Ha valamennyire tudsz kötni és csak kötés korrekcióra van szikseged, arra hordozó klubban ingyen van lehetőség.
Az eredeti kérdésedre válaszolva ami erdekel, arra szívesen kifizetem a meghatározott összeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!