Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 16hetes terhes vagyok és...

16hetes terhes vagyok és egyszerűen képtelen vagyok le rakni a cigit. Van itt valaki aki ugyan így van? Vagy szült úgy hogy dohányzott? Én napi 10szal

Figyelt kérdés
2019. febr. 26. 14:53
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
72%
Hol van az anyai ösztön az ilyen emberekből???
2019. febr. 26. 22:10
 22/31 anonim ***** válasza:
72%
Gratulálok.
2019. febr. 26. 22:39
 23/31 anonim ***** válasza:
57%

Anya nem cigizett terhesen, meg sose, de a férje rengeteget. 3 éves koromtól passzív dohányos voltam. Rengeteget cigizett bent a házban a nevelő apám, vágni lehetett a füstöt. 10 percenként szívta a legerősebb bagót, az ukrán cigit, pirukkit. Súlyos aszthmás voltam, vagyok, havonta néhany napot emiatt kórházban voltam infúzióra kötve 3 évestől egészen 10 éves koromig. Utána évente 1x kórházban, de állandó gyógyszereken élek, fél évente kontroll, és 28 éves vagyok. 4 évesen azt mondta a mentős anyámnak, ha 5 perccel később telefonál meghalok.

Megtanultam együtt élni vele, nekem ez "természetes", hogy 1 kis séta és nyomom magamba a rohamoldót mert fulladok. Végig gyógyszsrezem magam a terhesség alatt is.

A legroszabb az volt, mikor megszületett a nagyobbik fiam, most 6 éves, 1 hetes volt mikor nagyon nagyoj befulladtam. Napokig tűrtem, szenvedtem, nem akartam az 1 hetes gyerekemet otthon hagyni azzal, hogy kórházba megyek. Aki tudja, hogy milyen egy ilyen roham, az tudja hogy nem lehet olyankor házilag csillapítani akkor már kórház kell. Szóval 10 napos koráig bírtam, utána bementem a kóházba. Azonnal sürgősségi. 1 hétig kaptam az infúziót. Nem láthattam addig az újszülött gyerekemet. Nem szoptathattam, a leglfejt tej ment a lefolyóba. 1 hét után saját felelősségre hazajöhettem, de nem akartak engedni, én viszont érzem már, hogy mikor vagyok jól. Ja, hogy hallották még a zörejt a tüdőmben? Azt mindig lehet hallani. Amíg élek.

Haragszom a szüleimre, hogy ezt tették velem. Párválasztásnál nekem nagyon fontos volt az, hogy a fiú ne cigizzen, és hogy elítélje ezt a dolgot, úgy ahogy én. És igen, bizonyított tény, hogy, függő lesz a babád. Anyukám hugommal végig kávézta a terhességet, rengeteget megivott. Csak 3 évig nem aludtak tesómtól. Olyan hasfájós volt, napközben alig alig alutt valamicskét, éjjel sem aludt, csak sírt. Szerintem elvonási tünetei voltak.

2019. febr. 27. 07:55
 24/31 A kérdező kommentje:
19hetes vagyok de dohányzom baba jól van semmi baja
2019. márc. 22. 11:26
 25/31 anonim ***** válasza:
83%
Troll vagy vagy ennyire ostoba? Attól, hogy MOST nem lát semmi rendelleneset az orvos, attól még HOSSZÚ TÁVON kárt teszel a gyerekben. Még meg sem született szerencsétlen kicsi, de már most nikotin függővé teszed. Születés után jó eséllyel elvonási tüneteket fog produkálni.
2019. márc. 22. 13:20
 26/31 anonim ***** válasza:
70%
Gratulálok. Most aztán megmutattad. Csak tudod az a baj hogy a ultrahang azt nem mutatja meg H később asztmás lesz a gyerek meg hogy úgy jön világra hogy nikotin függő. De ha neked fontosabb az a rohadt cigi mint a gyermeked egészsége akkor szivjad csak. De legalább ne dicsekedj vele.
2019. márc. 22. 18:22
 27/31 anonim ***** válasza:
🤮🤮🤮🤮🤮
2019. márc. 22. 21:36
 28/31 anonim ***** válasza:
79%
Szivjad csak, aztan ha megszulted, folytasd, es szoptasd is, mert elvonasi tunetei lesznek. J es lehetoleg az arcaba is fujd a fustot, csakhogy szokja. Mire ovis lesz, veled mehet cigizni, iskolaban meg majd o trrjeszti a bagot. Gratulalok, ha ennyi eszed van csak.
2019. márc. 23. 12:43
 29/31 anonim ***** válasza:
63%
Valaki jól írta: szándékos emberölési kísérlet! Felháborító vagy! Gusztustalan!!! Ha magadat kinyírod oké, de akkor minek neked gyerek???? Ha összefutnánk az utcán tuti nem tennéd zsebre amit tőlem kapnál.... te nem vagy anya, soha nem is leszel....
2019. márc. 23. 14:05
 30/31 anonim ***** válasza:
Sikerült leszokni?
2019. ápr. 15. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!