16hetes terhes vagyok és egyszerűen képtelen vagyok le rakni a cigit. Van itt valaki aki ugyan így van? Vagy szült úgy hogy dohányzott? Én napi 10szal
Bírom az ilyet. Nem lett semmi baja a gyereknek. Tudod később is kijöhet rajta. Meg nekem van olyan munkatársam akinek a cigi miatt asztmás meg folyton beteg a gyereke. Szerencséd volt, hogy nem lett bajuk. DE tényleg nem ér ennyit, hogy ne károsítsd a gyermeked? Tényleg ennyire fontos az a rohadt cigi?
De nyilván azok a szar emberek akik megmondják, hogy igenis baja lehet a gyereknek. Azok meg a jaj de faszák akik azt, hogy jaj nem lesz semmi baja
11.! Azért van különbség aközött, hogy itt mindenki szuperanya, vagy pofátlanul végigbagózza a terhességét kitéve a saját gyerekét annak, aminek. Azt nem írtad, hány hétre születtek és mekkora súllyal. Te azt csak hiszed, hogy nem volt elvonási tünete a babáidnak, miután megszülettek. Csak épp jelezni sem tudták. Jóhogy nem arra biztatod, hogy bagózzon kedvére, úgysem lesz semmi baja. Bizonyított tény, hogy oxigénhiányosan születnek, korábban a kelleténél, ha időre is, akkor is kisebb súllyal.
Nem vagyunk szuperanyák, de ez a két véglet, nem gondolod. Ugyanolyan lehetsz, mint aki kiposztolja a nagy hasát kezében a cigarettával. Fujj.
Egy drogosnál aki gyermeke egészségét veszélyezteti valljuk be nem nagyon nehéz példamamibbnak lenni. Sőt ennél rosszabb anyát elképzelni sem nagyon tudok. Mert aki veri a gyerekét, nem törödik vele, attól el lehet venni a gyereket, kaphat segítséget.
De ha gyereked idegrendszere megsérül, tüdőrákos lesz, stb azzal nem biztos hogy tudnak mit kezdeni. És lehet villogni na lám az én gyerekeim egészségesek, de az orosz rulettet is többen túlélik mint ahányan belehalnak, de egy gyerekkel pláne sajáttal nem járszanám, ha meg igen, nem biztatnék erre másokat és nem lennék büszke rá.
Egy valamit nem értek. Miért akkor jut eszébe az embereknek, hogy milyen marha nehéz letenni a cigit, mikor már terhesek?
Miért nem jut eszébe még akkor abbahagyni azt az istenverte dohányzást, amíg csak tervezi a gyereket?
Jah, gondolom nem tervezted. Tudatos gyermekvállalás smafu, minek az.
11-es, igen “rossz” vagy. Mondjuk nem is értelek, nem büszkén kellene ide írnod, hanem legalább szégyellhetnéd!!
Kérdező, ne írd, hogy nem tudod letenni, írd helyette, hogy nem akarod. Mert ez az igazság!!
Napi (!!) 1 dobozzal szívtam, tervezett terhesség előtt letettem, 7 éve nem gyújtottam rá. Bármikor vissza tudnék szokni. Az anyám végig bagózta a gyerekkoromat, utáltam a cigi szagát, nem fogom ezt nyújtani a gyerekemnek.
És képzeld, a nagyobbik gyerekem asztmás. Tudod te, milyen lelkiismeret furdalásom lennr ha cigiztem volna terhesséh alatt??! Tudod te, hogy milyen azt látnk, hogy a gyereked akit imádsz alig kap levegőt, hívod a mentőket????!! Biztos nem, mert ja tudnád akkor nem cigiznél. Persze lehet semmi baja nem lesz a gyerekednek, akkor tedd össze a két kezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!