Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 16hetes terhes vagyok és...

16hetes terhes vagyok és egyszerűen képtelen vagyok le rakni a cigit. Van itt valaki aki ugyan így van? Vagy szült úgy hogy dohányzott? Én napi 10szal

Figyelt kérdés
2019. febr. 26. 14:53
1 2 3 4
 11/31 Böbe1990 ***** válasza:
7%
Szia. Nekem se sikerült leraknom. Most 28 hetes vagyok, 3.-dik baba. Nem dicsekvésre méltó, de az előző kettőnél se raktam le. Most 9 és 3 évesek és egészségesek. Viszont szerintem ide ne irj ilyen kérdést mert ugyis csak leszólnak mivel itt szinte mindenki hibátlan példa mami. És mi vagyunk a "rosszak"
2019. febr. 26. 17:30
 12/31 anonim ***** válasza:
85%
Egyet áruljatok el: mi nem sikerül azon, hogy nem gyújtasz rá? Ez nem egy döntés, hogy rágyújtasz vagy sem?
2019. febr. 26. 17:41
 13/31 anonim ***** válasza:
91%

Bírom az ilyet. Nem lett semmi baja a gyereknek. Tudod később is kijöhet rajta. Meg nekem van olyan munkatársam akinek a cigi miatt asztmás meg folyton beteg a gyereke. Szerencséd volt, hogy nem lett bajuk. DE tényleg nem ér ennyit, hogy ne károsítsd a gyermeked? Tényleg ennyire fontos az a rohadt cigi?

De nyilván azok a szar emberek akik megmondják, hogy igenis baja lehet a gyereknek. Azok meg a jaj de faszák akik azt, hogy jaj nem lesz semmi baja

2019. febr. 26. 17:53
 14/31 anonim ***** válasza:
93%

11.! Azért van különbség aközött, hogy itt mindenki szuperanya, vagy pofátlanul végigbagózza a terhességét kitéve a saját gyerekét annak, aminek. Azt nem írtad, hány hétre születtek és mekkora súllyal. Te azt csak hiszed, hogy nem volt elvonási tünete a babáidnak, miután megszülettek. Csak épp jelezni sem tudták. Jóhogy nem arra biztatod, hogy bagózzon kedvére, úgysem lesz semmi baja. Bizonyított tény, hogy oxigénhiányosan születnek, korábban a kelleténél, ha időre is, akkor is kisebb súllyal.

Nem vagyunk szuperanyák, de ez a két véglet, nem gondolod. Ugyanolyan lehetsz, mint aki kiposztolja a nagy hasát kezében a cigarettával. Fujj.

2019. febr. 26. 18:05
 15/31 anonim ***** válasza:
82%
És ha majd beteg lesz, akkor meg sírsz, hogy állandóan kórházba vagytok, és tudod mi a legszörnyűbb??! Azt hogy az én adómból fogják gyógyítani a gyermekedet, holott egyedül te leszel a hibas... Nem a babára haragszok, hanem rád amiért ilyen önző vagy!!! Úgyvan, egyből a függő babát hozol a világra.... ilyen alapon heroint a lőhetnél.... trágár vagyok és alpári? Meglehet.... 6 évet dohányoztam, tudom miről beszélek. 26évesen eldöntöttem hogy akkor a következő ciklustól babaprojekt. És érdekes módon nem haltam bele. Azóta sem. Felelőtlen vagy és gonosz. A terhesség alatti dohányzást, esküszöm szándékos emberölési kísérletként kezelném!!!!!
2019. febr. 26. 18:11
 16/31 anonim ***** válasza:
88%

Egy drogosnál aki gyermeke egészségét veszélyezteti valljuk be nem nagyon nehéz példamamibbnak lenni. Sőt ennél rosszabb anyát elképzelni sem nagyon tudok. Mert aki veri a gyerekét, nem törödik vele, attól el lehet venni a gyereket, kaphat segítséget.

De ha gyereked idegrendszere megsérül, tüdőrákos lesz, stb azzal nem biztos hogy tudnak mit kezdeni. És lehet villogni na lám az én gyerekeim egészségesek, de az orosz rulettet is többen túlélik mint ahányan belehalnak, de egy gyerekkel pláne sajáttal nem járszanám, ha meg igen, nem biztatnék erre másokat és nem lennék büszke rá.

2019. febr. 26. 18:42
 17/31 anonim ***** válasza:
89%
Egyébként addig tervezel szülni ilyen felelőtlenül míg egyszer majd mégis lesz baja a gyereknek? Vagy minek szülöd őket halomra ha ennyit nem vagy képes értük megtenni?
2019. febr. 26. 18:44
 18/31 anonim ***** válasza:
68%

Egy valamit nem értek. Miért akkor jut eszébe az embereknek, hogy milyen marha nehéz letenni a cigit, mikor már terhesek?

Miért nem jut eszébe még akkor abbahagyni azt az istenverte dohányzást, amíg csak tervezi a gyereket?

Jah, gondolom nem tervezted. Tudatos gyermekvállalás smafu, minek az.

2019. febr. 26. 19:02
 19/31 anonim ***** válasza:
73%

11-es, igen “rossz” vagy. Mondjuk nem is értelek, nem büszkén kellene ide írnod, hanem legalább szégyellhetnéd!!

Kérdező, ne írd, hogy nem tudod letenni, írd helyette, hogy nem akarod. Mert ez az igazság!!

Napi (!!) 1 dobozzal szívtam, tervezett terhesség előtt letettem, 7 éve nem gyújtottam rá. Bármikor vissza tudnék szokni. Az anyám végig bagózta a gyerekkoromat, utáltam a cigi szagát, nem fogom ezt nyújtani a gyerekemnek.

És képzeld, a nagyobbik gyerekem asztmás. Tudod te, milyen lelkiismeret furdalásom lennr ha cigiztem volna terhesséh alatt??! Tudod te, hogy milyen azt látnk, hogy a gyereked akit imádsz alig kap levegőt, hívod a mentőket????!! Biztos nem, mert ja tudnád akkor nem cigiznél. Persze lehet semmi baja nem lesz a gyerekednek, akkor tedd össze a két kezed.

2019. febr. 26. 19:35
 20/31 anonim ***** válasza:
53%
Tervezte vagy nem tervezte mindegy, nem ismerhetjük a körülményeket. Viszont most a gyermek mérgezése már tudatos, szándékos döntés. Hogy megússza-e a baba komolyabb kár nélkül, az szerencse kérdése, de a kérdezőt ez nem érdekli, így kényelmes neki. Minden szállal árt, mégis jól esik neki. Komoly büntetést érdemelne.
2019. febr. 26. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!