Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Multikra mennyire jellemző,...

Multikra mennyire jellemző, hogy szülés után nem veszik viszra GYED-ről a kismamát?

Figyelt kérdés
Meglepődtem, hogy kisebb cégek, esetleg gyári munkák stb esetében mennyire sokszor nem veszik vissza a nőket, ilyen olyan kiskapukra hivatkozva. A nagyhírű multik csinálnak ilyet? És számít, hogy valaki pl. 8 honapot dolgozott előtte, vagy éveket? Nálunk a cégnél amúgy is kb 1 évet húz le mindenki, akkora a fluktuáció.
2019. febr. 24. 20:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Multinál vagyok, aláirtunk egy nyilatkozatot miszerint 3 éven belül nem megyek vissza, vagy ha mégis szeretnék akkor jelezzem. Akit felvettek a helyemre annak 3 éves határozott szerződése van. Vagyis 3 év múlva simán, 3 éven belül nem biztos hogy vissza tudnak venni. Itt minden kismamánál igy csinálják.
2019. febr. 24. 22:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Multinál dolgozok, amekkora a létszám, nincs gond a visszakerüléssel. Ha mégse lenne hely az eredeti munkakörben, akkor ajánlanak fel mást és vissza lehet menni az eredeti munkakörbe, ha kell oda ember. Olyankor előnyben részesítik azokat, akik valaha csinálták azt a munkakört, szóval nem kell előről betanítani.

Egyébként fröccsüzemben vagyok gépbeallító, jó nagy mázlival, mert járhatok 1 műszakba és nem kellett várnom, pont kellett ember. Bár az operátori munka se lett volna büdös nekem átmenetileg...

2019. febr. 25. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!