Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti vennétek új babakocsit, ha...

Ti vennétek új babakocsit, ha a régi már nagyon ronda?

Figyelt kérdés
3 gyerekünk van. A 3. babánk és az első között eltelt 10 év, szóval egy igen régi, leharcolt babakocsit használunk. 1 éves a kicsi, nyáron még fog kelleni a babakocsi. Én csak attól tartok, hogy szerintetek nem fognak igénytelennek tartani bennünket, ha ilyen ütött-kopott kocsival megyünk nyaralni egy elegánsabb szállodába? Nem ciki egy ilyenben tologatni egy étteremben a babát? Sajnálnék már új kocsira pénzt kiadni, hiszen max. 1 évig kellene még.

2019. febr. 24. 14:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
17%

újítsd fel

szétszeded és fesd le a vázat

a textilrészt fesd át ha olyan

esetleg uj huzat kerekek

2019. febr. 24. 14:56
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egy kisvárosban élünk, nem volt fontos eddig a külső, mert amúgy egy nagy, kényelmes babakocsi jó nagy kerekekkel, könnyű tolni a nehezebben járható utakon is. Igazából mostanában tűnt fel, mennyi kopás, szakadás lett rajta, hiába tiszta a huzat, látszik, hogy én varrogattam meg a szakadásokat, elég kopott minden része. Köszi a jó ötleteket.
2019. febr. 24. 15:24
 13/16 anonim ***** válasza:
14%
4 év alatt 17 babakocsi ment át a kezeim között. Többnyire újak. Volt köztük esernyője csukható, 3:1 multifunkciós és sok más. Egyszerűen csak meguntam 1 hónap után vagy annyi sem kellett és tuladtam rajta majd vettem a következőt.
2019. febr. 24. 16:12
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem semmi 😊 én ezt max. kirakon a kapu elé majd, hogy ingyen elvihető, vagy beviszem a Karitasz házba.
2019. febr. 24. 16:22
 15/16 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan tartsd meg a mostanit, esetleg ha valahol valami hibája van(pl: nyikorgó kerék,kisebb szakadások a borításon, lepattogzott festék) azt te is meg tudod oldani otthon. A retró most úgy is menő...
2019. márc. 5. 23:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi hasonlóba voltunk. Gyorsan kinőtte. De jó hogy nem költöttünk. Egy a lényeg a gyerek jól érezte magát Ő nem szégyenkezett és egészségesen nőnek tovább. Másokat meg leszarom. Világ pénze nem lenne elég. Valahol fogni kell. Szóval ettől még a föld kerek.
2019. nov. 3. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!