A játékos könyveket hány éves kortól lehet adni?
Pl ilyenre gondolok: [link]
Tépőzárral levehető kis darabkák vannak benne, ezért kérdezem, hogy ezt milyen korban lehet adni? (félreértések elkerülése végett, nem nekem van gyerkőcöm, ajándékba szeretnék majd csinálni egy ilyet, csak azt nem tudom mikor adhatom oda)
Pedig ez a legkisebbeknek való. Ezzel az erővel a cumi is keresztbe beszorulhat a szájába... ma már mindenre rá van írva, kizárólag szülői felügyelet mellett.
Szerintem 6 hónapos babát már lefoglal egy ilyen szép játék.
Nem az a lényeg, hogy ne férjen a szájába, hanem hogy ne tudja lenyelni. Egy ekkora filcdarabot hiába gyűr be, plusz könnyen észrevehető, míg egy pici gyöngy, gomb...
Témáját tekintve (párosító) viszont 1-1,5 évtől ideális, egy 3 évesnek már túl könnyű.
Rendben, köszönöm :) Akkor nyáron elkezdem csinálni, akkor kb. 1 éves korára korára kész is lesz.
Nem igazán tudom mit lehet és mit nem, most 2 baba született a családban. Az egyik a bátyáméknál, de az ő felesége semmit sem enged meg, lett csinálva egy matatófal, de nem mehet a közelébe, mert rájött, hogy bele lehet kapaszkodni és így felállt és el is esett. TV-t nem lehet bekapcsolni, mert tönkre megy a szeme.
Az én párom testvérééknél is született baba, fél év különbséggel, most neki szeretnék ilyet csinálni majd, hátha ők jobban értékelik.
Ha veszélyesre csinálod persze hogy nem lesz benne köszönet.
A tv-vel pedig igaza van, 3 év alatt nem ajánlott. Nem a szem, hanem az idegrendszeri fejlődés miatt.
Ez nagyon kedves tőled 😊
Az első gyereket mindenki túlfélti, nem szabad rájuk megharagudni.
"Az idegrendszeri részéhez értek, mint szakmabeli, nincs ilyen hatása rá, "
Na menj már a baromságaiddal!:D
Azt se tudod, mi mikor adható egy gyereknek, de szakmabeli vagy, mi? A nap vicce
Mert ez a kettő összefügg ugye? Te tudod, hogy néz ki az idegrendszer stb, mert te ezt tanultad az egyetemen igaz? Na én 8 évet tanultam egyetemen az idegrendszerről és a biológia egyéb finomságairól, pontosan tudom mi-mire hat.
Abszolút semmi köze ahhoz, hogy fogalmam sincs mit milyen korban lehet adni egy gyereknek. És nem mellesleg nem is ez volt a kérdés, én nem vagyok kíváncsi az önjelölt "anyatigrisek" válaszaira, akik itt a babás csoportban folyton megjelennek és szerintünk ez a gyereknevelés a világ legveszélyesebb dolga. Nem is értem aki így érez, minek szól hozzá ehhez, mikor nem ez volt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!