Kislányom most tanulgat olvasni. Olyan könyveket keresnék neki, ahol sok kép és pár mondat képenként található, hogy élvezze hogy halad és persze egyszerű mondatokat, de ne bugyuta történeteket tartalmazzon. Van ötlet?
Kistesó nincs? Olvashatna neki Boribont.
AZ egyszerű is, és rövid is.
"Már tudok olvasni" sorozat
Geronimo Stilton könyvek
Tesz-vesz könyvek
Köszönöm a sok választ. Még annyira nem olvas folyamatosan, hogy a kistestvér élvezni tudja a mesét, ráadásként egy idő után elkezd "segíteni" mintha Ő is olvasna és ez nem segít, csak idegesíti a nagyobbat.
Voltam bent könyvesboltan és rengeteg könyvet találtam amiben sok-sok mondat szerepelt, kevés képpel. Sajna igazán időzni nem tudtam, mert a kicsi unalmában nekiállt szétszedni a boltot és mindent meg akartak venni aminek színes volt az eleje. Pont azért is kérdeztem, hogy hátha ha kifejezetten valamit keresek esélyem is lesz. :)
Így belenézegetve a neten a Már tudok olvasni is sok, mert teljesen teleírt oldalakat tartalmaz. Első után biztos jó lesz, de Ő még most megy suliba és magától szeret dolgokat olvasgatni.
Sajnos a könyvtártól idegenkedem, mert egyrészt messze van, másrészt biztos akkor tüntetnék el, amikor vissza kellene vinni, igy most inkább megvenném.
A többi ajánlott könyvet és sorozatot is megnézem hátha lesz benne valami Eddig az általam régen gyerekként olvasott Történelmi sorozatos kiskönyveket olvasgatta (Déli harangszó és egyebeket.)
Akkor a tesz-vesz város pont jó lehet. egy oldalon sok kép, és mindegyik mellé 1-2 mondat.
illetve ahogy írtad a déli harangszót, beugrott, hogy voltak ezek a kifestők régen Olvass magadnak sorozat, vagy ilyesmi. Hamupipőkétől az árvizi hajósig minden.
most is lehet kapni:
(bár lehet, pont erre gondoltál :))
alatta ad további ajánlásokat a sorozatból.
itt van sok belőle. mesék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!