Direkt nem védekezett, volt már ilyen nálad?
Figyelt kérdés
Este haza jöttem melóból, egymásnak estünk a férjemmel. Megszakítással védekeztünk eddig, de most sehogy, mert elment bennem. Megkérdezte mehet e, és ment is a cucc. Ez most akkor már babaprojekt?2019. febr. 22. 05:59
31/35 anonim válasza:
Nem tudom, én nő vagyok, de ettől a babaproject szótól kiráz a hideg. Megöl minden romantikát:(
32/35 anonim válasza:
Nah, de hát ha ennyire ismered, miért kérdés az, hogy ha beengedte a cuccot, akkor ő gyereket is akar?
33/35 anonim válasza:
Nyilván mi vagyunk a hülyék, mert furcsalljuk, hogy 10 év kapcsolat után itt kérdezed meg, nem tőle.
Kérdésre visszatérve nálunk ilyen nem volt, tudatosan védekezünk mert nem akarunk gyereket. Ha akarnánk nem vedeznenk.
34/35 anonim válasza:
Bazz ő a férjed,nem? Beszélgetés? Esetleg...
35/35 anonim válasza:
Ha mi azt írjuk hogy ez már a babaprojekt (boááá) és a férjed nem úgy gondolja, akkor mi van? Majd szex közben miközben éppen akkor nem akar belédlövelni benyögöd, hogy dehát a gyakoris kommentelők szerint szívem ez már pedig a babaprojekt, úgyhogy gyerünk nyomasd?! Vagy hogy megy ez nálatok? Ez normáliséknál teljesen privát dolog, még a legjobb barátnőmmel sem osztok meg ilyen dolgokat. Ez csak rád és a férjedre tartozik. Ez olyan mintha lepippantanám este a férjemet és másnap reggel megkérdezném itt tőletek, hogy szerintetek élvezte-e. Kb. az a kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!