Direkt nem védekezett, volt már ilyen nálad?
Nemi erőszak? Úgy hogy én is akartam az aktust és meg is kérdezte elmehet e?!
Mindketten akarunk már gyereket, de ő még nem akart konkrétan neki esni a dolognak élesben.
Még annyit,h a megszakításos módszer abszolút nem védekezés,szóval azért azt nem mondanám,h direkt nem védekezett. Es azt írtad,megkérdezte,h mehet-e.
Ha szeretnétek babat,szurkolok! De ha nem,akkor védekezzetek másképp!
Bocsi, úgy értettem a kérdésből, hogy a védekezés elhagyásába nem egyeztél bele. Nem azt állítom, hogy nemi erőszak volt köztetek, csak kapásból ez jut az eszembe, mert ilyen cikkeket fordítok halomra - stealthingnek hívják a jelenséget és már bírósági perek is lettek belőle.
Igazából csak azt nem értem, hogy mi a kérdésed. Ez már babaprojekt? Olyan íze volt a kérdésnek, mintha te nem lettél volna ebben benne tudatosan.
Nyilván nem érdekli, ha teherbe esel. Ez nem azt jelenti, hogy akar is gyereket.
Miért nem vele beszéled meg? Életetek legfontosabb döntése.
Már elment dolgozni, még nem volt alkalom rá hogy megbeszéljük.
Gondoltam megkérdem, másnál nem e esetleg volt ilyen hogy nem akart aztán így mégis benne volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!