Milyen nevet adnál a gyerekednek? Vagy ha van, hogy hívják?
Figyelt kérdés
Én 4 gyereket szeretnék,és az olyan nevek tetszenek,amik nem magyarosak,mint Gergő,Zsuzsanna,hanem olyan,amit külföldön is tud használni,mivel Amerikában vagy Ausztráliában szeretnék majd élni(és persze ezek a nevek tetszenek is:).
Kedvenceim:
Lány:Elena,Olívia,Bella,Dominika
Fiú:Benjamin(j=dzs),Oliver,most ennyi jut eszembe:)
2010. júl. 1. 17:06
21/31 anonim válasza:
18 hónapos nagyfiam,Donát a 2 hós kicsi lányom, Kinga
22/31 anonim válasza:
Kisfiamat Botondnak hívják.Tetszik még a Marcell.Kristóf,Dorián,Félix lánynevek közül Karolin,Dorina,Norina.Emese,Regina,Noémi.Üdv egy 28-hónapos kisfiú anyukája
23/31 anonim válasza:
Kislányom Regina.
Amik tetszenek: Orsolya, Réka, Petra, Bettina, Ádám, Máté, Benedek
Most csak ennyi jut eszembe.
24/31 anonim válasza:
Bence Márk 10 éves
Szonja Jázmin 16 hós lesz
25/31 A kérdező kommentje:
Szép nevek:)
2010. júl. 2. 17:34
26/31 anonim válasza:
van néhány igen tetsző név közöttük. Én fiúnévben a 3 szótagosokat szeretem nagyon (kivétel az Ágoston és a Bendegúz), remélem nem kell sokat soroljak, tudod, mire gondolok :): Benedek, Boldizsár, Domokos, Sebestyén (kisfiam neve), Adorján, Dorián, Krisztián, Benjámin stb. Ezen kívül még a Félixet és az Andrást (párom vetette fel, lehet, hogy a kisöcsi neve lesz) kedvelem. Lánynévben most a Dorottya, Veronika, Johanna a nyerő, de az Annát is szeretem.
28/31 anonim válasza:
én 2 vagy 3 gyereket szeretnék, és ha lány(ok) lesznek, akkor Zelma, Maja, Johanna, ha fiú(k), akkor Gergő, Dani, Krisztián.
29/31 A kérdező kommentje:
A Gergő kivételével mindegyik szép.Nekem valamiért sosem tetszett a Gergő név:)
2010. júl. 10. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!