Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedves Anyukák! Ti hogyan...

Kedves Anyukák! Ti hogyan tisztítjátok azokat a játékokat, amikben elemes szerkezet van?

Figyelt kérdés
2019. febr. 14. 17:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%

Nedvestörlővel

Vagy domestos törlővel

Plüst. nedves szivaccsal áttörlöm ami nem mosható

2019. febr. 14. 18:11
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Fertőtlenítő törlőkendővel.
2019. febr. 14. 18:15
 3/11 A kérdező kommentje:
Ja igen, plüss állatokra gondoltam :) . Elég neki a torlokendo? Kihozza belőlük a piszkot?
2019. febr. 14. 19:03
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
Az olcsó gagyikat kimosom rövid (15 perc) programmal. Eddig még mindegyik túlélte a vizet. A drágábbak esetében ha lehet akkor előtte kiszedem az elemtartót. Ha nem lehet akkor marad a szárazmosás. Fertőtlenitő sprayel befújom, nedves kendővel megdörzsölöm.
2019. febr. 14. 19:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Popsitorlovel, ha meg beteg volt vki a családban akkor van higiénia spray itthon azzal lefujom és megtorolgetem. :)
2019. febr. 14. 20:53
 6/11 anonim ***** válasza:
58%
Sehogy.
2019. febr. 14. 21:30
 7/11 anonim ***** válasza:
77%
Én a tanulókutyust simán kimostam egy rövid programon és túlélte, persze nem javaslom nehogy a tiéd meg mondjuk bekrepáljon de nálunk működött.
2019. febr. 14. 22:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Rövid programon, 40 fokon mosózsákban. Az én kisfiam szereti rágni a plüssállatok orrát, fülét úgyhogy elég sűrűn mosom őket és fűtőtesten (konvektor) eddig még sikerült mindig rendesen kiszárítanom, hogy nem ment tönkre ami elemes.
2019. febr. 14. 23:24
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2019. febr. 16. 11:44
 10/11 anonim ***** válasza:

Azért a legjobb megoldás, ha egy nagyon kis gyerek nem kap elemes játékot. A nagyobbak meg úgyis eleget csúsznak-másznak a földön, nem sokat számít az, ami a játékban van.

Ha meg olyan helyen koszolódott el, ami különösen veszélyes (például kórházba bevitt játék, vagy fertőző beteg játszott vele, stb)legjobb eldobni. Egy kis törölgetés csak megritkítja a kórokozókat, annyira nem lehet egy elektronikát tartalmazó plüss játékot kimosni, hogy minden kórokozót kiirtson.

2019. febr. 19. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!