Van itt olyan anyuka, aki igényelt már/ igényelni fog gázár támogatást?
Milyen igazolások kellenek hozzá és honnan? a férjem dolgozik, én gyeden vagyok. A családi pótlék és a cafeteria beleszámít a jövedelembe? Hány forint- egy főre eső jövedelemig lehet igénybe venni? (Ha jól emlékszem: 71250 ft-ig? Ez bruttó vagy nettó összeg? Előre is köszi a választ!!! Ja, és mikor érdemes igényelni, ősztől, vagy már most?
(Bocs a sok kérdésért)...
Visszavonták a megszüntetést, tegnap jelentették be. De hogy lehet-e igényelni, vagy csak meghosszabbították azoknak, akik eddig is kapták, azt nem tudom.
(Amúgy az igazolásokat nem kell benyújtani, csak nálad kell, hogy legyenek.)
A MÁK-nál kell intézni, a honlapjukon olvashatsz a részletekről.
Telefonon vagy személyesen érdeklődj, ha valami nem tiszta, ők segítenek.
Remélem, sikerül, sokat számít.
zerintem újat nem adnak ki, mi van az marad(bár ahogy néztem minden hónapban csökken.
Érdekes a helyzet, mett amikor én igényletem még csak 1 geyrekünk volt, így a B-kat estem bele, most meg már kettő van, és a jövedelem ugyanannyi, sőt a gyed miat kevesebb.
Igen, bejelentették, hogy nem szűnik meg. Mondjuk azt tényleg nem tudom, hogy újaknak lehet-e igényelni. Akkor majd a mák-nál érdeklődöm.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Még annyi, hogy mikor lenne érdemes megigényelni? Nyár végén, ősz elején?
Köszi mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!