Mikor és hogyan kell szólni a főnöknek a terhességről?
Figyelt kérdés
2019. febr. 4. 22:10
1/7 anonim válasza:
3 hónapot szerintem érdemes megvárni.
2/7 anonim válasza:
A közvetlen vezetőmnek a 7.héten szoltam, mert nagyon sok rosszullétem volt. Jól is tettem, mert a következő héten bevéreztem, doki nem is engedett solgozni.
Az elsőt én a 16.héten mondtam el, de onnan hamar eljöttem, mert stresszes volt az a melóhely.
Ha nem vagy rosszul, várd meg a 12.hetet.
3/7 anonim válasza:
Bármikor elmondhatod, amikor szeretnéd, elég szóban. Én jó viszonyban vagyok a főnökömmel, úgyhogy kb. 8 hetesen el is mondtam neki. Ha annyira nem közvetlen a viszony, vagy nem akarsz túl korán szólni, akkor tényleg érdemes a 12. hetet megvárni. Mondjuk ha sokat vagy rosszul, akkor valószínűleg amúgy is rájön már az elején.
4/7 anonim válasza:
Amikor akarsz. Nem vagy koteles szolni, a 9 honapot is megvarhatod. En nover vagyok, voltak kemoterapias betegeink is ( mi adtuk ), igy azonnal szolnom kellett. ( ettol fuggetlenul vegig dolgoztam, kulfoldon nincs tappenzcsalas )
5/7 anonim válasza:
7.héten szóltam a főnöknek, hogy babát várok. Mivel fizikai munkát végeztem így már nem kellett félnem, hogy baj lesz ha nehezet emelek vagy bármi. Megèrtette.
6/7 anonim válasza:
Célszerű írásban is közölni, hogy legyen nyoma.
7/7 anonim válasza:
Utolsó, már nem kell írásban közölni. Vitás esetben a terhesség nyoma a terhes kiskönyv, illetve az orvosi leletek. Ennél nem kell több. Maga a terhesség ténye teszi védetté a kismamát (a fogantatás pillanatától kezdve), nem az, hogy bejelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!