3 éves kislánynak 40 fokos a láza, hogyan csillapítsam?
Figyelt kérdés
Orvosnál voltunk, gyógyszert kapott. Reggel már kapott Nurofent, most lett 40 fok, adtam neki Flamborint, és hűtő fürdőztettem. De még mindig 39,2. Esetlegtudtok valami mást, ami hatásos lenne? Nagyon aggódom.2019. febr. 4. 13:05
11/12 piroska és a farkas válasza:
Nekem két kisgyermekem van, magas làznàl legtöbbször egyszerűen csak elalszanak. Éjszakàra szoktam nekik csillapítani, ha 38 fölött van amikor lefekszenek. Én viszont olyan vagyok, hogy 37,1- nél màr kb kifolyik a szemem...és csak ha vmi nagyon komoly gyulladàs van a hàttérben, akkor magas a làzam.
12/12 anonim válasza:
10, ennek a kommentnek mi értelme volt?
Téged megvisel, mást nem. Egy 3 éves pedig már világosan el tudja mondani, nem kell találgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!