Sokan miért hívják a melluket szülés után cicinek?
Előtte is neveztem cikinek. Mert csak. A szoptatás meg nekem otromba, azért nem akarom és nem is fogom használni.
Most hadd kérdezzek én: téged és a többi kifejezésnácit mi a szent istenért zavarja, hogy ki mit hogyan nevez? Neked kötelező talán? Nem. Akkó’??
hallod nagyon unatkozhatsz ....
:D:D:D:D
egyébként kár hogy anonim ez az oldal...
ne félj ha facebook profillal lehetne csak belépni, garantált hogy 1 hét alatt megtisztulna az oldal a hülyébbnél hülyébb kérdésektől :D:D:D mint pl a tied is .... már bocccs !
Szülés előtt is cici volt
Ez olyan minthogy krumplit mondunk burgonya helyett.
A szoptatást szoptatásnal hívom,
De a lányom szopozik... Vagy cicizik
Mert ha azt mondom szop vagy szopik mimdenki röhögni kezd...
Olyan környezetben "anyatejjel táplálom" szokott a válasz lenni, viszont ez sem egyértelmű, mert lehetne fejve üvegből is.
Én ezen még nem vagyok kiakadva,de múltkor összetalálkoztam egy “szopcsizik a babám” meg “tejcsikét iszik” kifejezéseket használó hölggyel,aki kérdést írt ki itt.
Szerintem az az elmeháborodott.A “cici”-t èn is használom:)
...vagy emlő...
Kisfiam első szava 11 hónaposan a cici volt. Most képzeld el, ha mellnek, vagy emlőnek hívtuk volna a cicit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!