Mit lehet a cipőre tenni? Farsangon papagáj lesz a lányom. Hogyan tudnék az edzőcipőből lábat csinálni?
vagy kartonból kivágod és rákötöd/gumizod a lábára, vagy pedig simán egy sárga/piros zoknit adsz rá. nagyméretűt rá tudja húzni a cipőre, ragasztópisztollyal vagy szilikonnal tudsz a talpára csúszásgátló pöttyöket tenni.
Vaaagy, egy olyan nadrágot (amilyen színű a lába, sárga vagy piros) adsz rá, ami annyira hosszú, hogy akár a cipőjéra is rá lehet húzni, azt bokánál elvágod, hogy a talp alá ne kerüljön, az első részéből kivágod a láb formáját és pl kétoldalú ragasztóval rátolod a cipőre.
Filcből vágd ki a papagájláb formáját, plusz egy pántot, amit tépőzárral vagy gombbal, patenttal a bokájára tudsz erősìteni. Ìgy a láb csak rálóg a cipőre, nem botladozik benne.
Ajánlom a Pinterestet, nagyon jó a keresője magyarul is, szerintem még szabásmintát is találsz!
Filcből vágnám ki én is a formát és ráragasztanám ragasztópisztollyal egy ilyen* papucsnak a tetejére. Sárga, narancs, piros, barna esetleg fekete vagy fehér papucsra. A narancs lenne a legjobb persze, de ha olyant nem találok, szerintem a többi felsorolt szín jó lehet. És adnék hozzá hosszú, narancssárga zoknit. (Vagy ha olyan nincs, akkor pirosat, esetleg sárgát, barnát.)
A papagáj amúgy egy tök jó jelmez ötlet! :)
* [link]
*csak majd leszedni finoman kell
_| ilyennek képzelem
..|
=>|
(a pöttyöket nem kell nézni, azok szóköznek vannak ott.:))
Meg kéne még1 lábujj, amit nem tudtam oda rakni.
Lentebb meg meg van hajlítva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!