Valakinek van ilyen játékkonyhája?
Figyelt kérdés
Ezt a konyhát néztem ki, érdekelne van-e valakinek tapasztalata vele. Esetleg más fajta ami bevállt?
2019. jan. 26. 11:47
2/8 anonim válasza:
Bocsi, hogy idepofátlankodok, de nagyon tetszik ez a konyha, megvenném a kislányomnak, én is szívesen olvasnám a tapasztalatokat.
3/8 anonim válasza:
Én inkább fából készültet vennék (vagyis vettem). Szerintem masszívabb, strapabíróbb és sokkal szebb is.
4/8 anonim válasza:
Nekem is a fa jobban tetszik, ikeásunk van.
5/8 A kérdező kommentje:
Fából sajnos nem találtam sehol modernebb kinézetűt.
2019. jan. 26. 16:54
6/8 anonim válasza:
Nálunk a bölcsiben van ilyen. 11 gyerek használja, nem mindig rendeltetés szeren de bírja a strapát.
7/8 A kérdező kommentje:
Engem ezzel meg is győztél :D ami ennyi gyerek mellett bírja, az masszív játék :)
2019. jan. 26. 18:11
8/8 anonim válasza:
Volt Smoby konyhánk, minden gyerek imádta, aki járt nálunk. Jó minőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!