Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nebojsa, Brankó, Gorán és...

Nebojsa, Brankó, Gorán és Mirkó nevéről vélemény?

Figyelt kérdés
2019. jan. 23. 22:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Frankók.
2019. jan. 23. 22:37
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Ha szerbek vagytok, oke, de magyar vezeteknevhez nem adnam. A Nebojsat leszamitva a tobbi nem gaz, pl a szomszedom Branko, es ismerek Mirkot is szegrol vegrol. ( svajc)
2019. jan. 23. 22:38
 3/11 anonim ***** válasza:

Őszintén?

😁🤔😆😆😆

2019. jan. 23. 23:30
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
Én egyiket sem adnám a gyerekemnek. Szerintem feltűnési viszketegségről árulkodnak. De ez csak az én véleményem.
2019. jan. 23. 23:55
 5/11 anonim ***** válasza:
65%
(hányóssmiley)
2019. jan. 24. 06:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Mirkót ismerek az ovis korosztályból kettőt is (pedig nem szlávok tudtommal), és pár magyar mesében is hallottam, olvastam már. A többi számomra nagyon idegen lenne, sosem hallottam, így a Nebojsát lánynévnek gondolnám az "a" végződés miatt, a Brankó tényleg Frankó :), a Goránt meg Zoránnak hinném. De ugyanakkor mindent meg lehet szokni, pár rákérdezés után a közvetlen környezet nem fog fennakadni szerintem rajta itthon se.
2019. jan. 24. 07:59
 7/11 anonim ***** válasza:
66%

Gorán és Mirkó nekem mindkettő tetszik. Egy ismerősöm fiai Milos és Dusán pedig semmi szerb kötődésük nincs. És nem ők az egyetlenek akik ilyen nevet adtak.

Egy barátnőm kislánya Zorica, az is vmi szláv eredető tudtommal.

Én fiam Milán, az is szláv eredetű név, csak elfogadottabb, gyakoribb mint a fent felsoroltak.

Ha lány lett volna, Miléna lenne.

2019. jan. 24. 08:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyik nevet sem hallottam még soha az életben! 😃 szóval ritkának ritka, de egyik sem tetszik.
2019. jan. 24. 08:27
 9/11 anonim ***** válasza:

A Mirkó nagy kedvencem 🙂

A többi nagyon idegen számomra

2019. jan. 24. 09:05
 10/11 anonim ***** válasza:

Ezek közül a Mirkót választanám.

Márkót is.

2019. jan. 24. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!